To je to što me zanima!

Nekoliko ljudi će optužiti u vezi sa smrću Matthewa Perryja?

Obdukcija je pokazala da je uzrok smrti Perryja posljedica konzumacije ketamina i utapanja. No još uvijek nije poznato tko mu je taj ketamin dao. Istraga se navodno bliži kraju...
Vidi originalni članak

Smrt glumca Matthewa Perryja, koji je utjelovio omiljenog Chandlera u 'Prijateljima', šokirala je mnoge. Njegovo beživotno tijelo pronašli su u njegovom domu u Los Angelesu u listopadu prošle godine, a obdukcijsko izvješće pokazalo je kako je umro od posljedica konzumacije ketamina i utapanja. Imao je 54 godine. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako je glumac išao na infuzijske terapije koje bi mogle pokazati prisustvo ketamina u organizmu, policija je tada utvrdila kako je previše vremena prošlo od terapije da bi se ketamin pokazao na izvješću. 

'NEOČEKIVANI PRIJATELJI' Novi detalji u istrazi oko smrti Perryja: 'Ispitali su slavnu ženu, policija joj je pretresla i sobu...'

Stoga su pokrenuli istragu. Traže odgovorne koji su Perryju dali ketamin koji ga je naposljetku i usmrtio.

Izvor blizak policiji je za People rekao kako se federalna istraga bliži kraju, a navodno smatraju i kako će podići optužnicu protiv 'nekoliko ljudi'.

NIJE MOGLA SKRITI EMOCIJE Jennifer Aniston prisjetila se Matthew Perryja pa zaplakala

Strani mediji ovih dana su javljali i kako je policija ispitala 'jednu slavnu ženu' čiji identitet nisu otkrili. Ona i Perry navodno su se upoznali na odvikavanju i postali 'neočekivani prijatelji'. 

Kako je izvor tada rekao, policija je ženi upala u kuću, pretresla joj sobu, a ona je s njima surađivala i predala joj sve stvari koje su tražili od nje. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mars7 26.06.2024.

    Netko je kriv

  • Gibbs55 26.06.2024.

    A kada smo pisali da je Matthew Perry ubijen, onda su nas htjeli razapeti na križ neki "intelektualci".

Komentiraj...
Vidi sve komentare