To je to što me zanima!

Ne propustite: Nikki Louder i Rusti 27. studenog u Klub.u

Nikki Louder je kaotični noise rock trio iz okoline Kamnika, Slovenija, koji ima iza sebe preko 150 koncerata po teritoriju ex-Yu, a i više turneja po srednjoj Europi i UK
Vidi originalni članak

Zagrebački Klub. u četvrtak 27. studenog sprema koncert dva zanimljiva benda koja sigurno nikog neće ostaviti ravnim. Sviraju Nikki Louder i Rusti, a ulaznice u pretprodaji možete nabaviti za simboličnih 20 kuna.

Nikki Louder je kaotični noise rock trio iz okoline Kamnika, Slovenija, koji ima iza sebe preko 150 koncerata po teritoriju ex-Yu, a i više turneja po srednjoj Europi i UK.  

Nikki Louder si za svoja tri dugometražna albuma zaslužuju titulu prvaka slovenačkoj bučnog noise-rocka. Svog slušatelja rešetaju brzim, prljavim rafalima energije koju daju naglašeno bubnjanje i gitarska buka, povremeno usporavajući u melodiozne prijelaze, samo da bi uzeli predah za novi val grmljavine koja buši zvučnike, dok povremeno deranje povrh svega začini pjesme baš kako treba. Unatoč svom tom hardcore / math / noise kaosu koji nosi njihov zvuk, što je izraženo i u nadrealnim tekstovima pjesama, sve skupa ipak ima savršenog glazbenog smisla, čvrsto je povezan u cjelinu i pruža vrhunsko slušateljsko iskustvo, što je često tvrd orah za većinu bendova koji pokušavaju iskombinirati toliko različitosti odjednom. Svakako bend svetskog formata. 

Diskografija: "Golden Men" CD/LP (Moonlee Records, ZARŠ, 2013) "EP" tape (Rnka Rnka, 2012) "Our World Died Yesterday" CD+LP (Moonlee Records, ZARŠ, Cheap Tunes, 2011) "Alain, I'm Sorry" CD+LP (ZARŠ, Cheap Tunes, 2011) "Silent Bird EP" CDR (Cheap Tunes, 2008) 

Nikki Louder su: Blaž Sever – gitara, vokal Peter Cerar – bas gitara Luka Cerar – bubnjevi.

Rusti je ne više toliko mladi indie/noise/punk/rock bend iz Kutine. Postoji od 5. mjeseca ove godine, a ovo im je već treći nastup u klubu Klub.

Do sad su imali nekoliko koncerata u Kutinskoj Baraci i Mini Film Festivalu u Kutini s Miki Solusom te rasprodani Klub kad su nastupali zajedno s Vlasta Popić i kao support britanskom Johnny Foreigneru u Zagrebu i austrijskoj Robotri u Osijeku.

Glazba koju Rusti stvara može se opisati kao indie rock prožet noiseom i punk energijom pa se tako savršeno uklapaju u ovu hrvatsko-slovensku noise kombinaciju. 

Ulaznice za koncert su u pretprodaji po cijeni od 20kn dok će na ulazu biti 25kn.

Kupiti se mogu na službenim prodajnim mjestima:

• Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1)

• Aquarius CD shop, Varšavska 13

• Dirty Old Shop, Tratinska 18

• Entrio – www.entrio.hr

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare