To je to što me zanima!

Ne kriju svoju ljubav! Cher (78) i njezin dečko (38) razmjenjivali nježnosti na premijeri filma

Cher je od početka 2023. u vezi s 40 godina mlađim reperom Alexanderom Edwardsom, a njihova je veza često nailazila na različite komentare zbog velike razlike u godinama...
Vidi originalni članak

Glazbenica Cher (78) pojavila se u ponedjeljak na premijeri filma 'The Bikeriders' u Los Angelesu, a društvo joj je pravio njezin 40 godina mlađi dečko, reper Alexander Edwards. Par je razmjenjivao nježnosti ne mareći za fotografe, a za ovu prigodu oboje su se odlučili za crnu odjevnu kombinaciju.

ISKRENO PRIZNALA Kakav crnjak! Cher otkrila zašto izlazi samo s mlađim dečkima...

Pjevačica imala je kožnu jaknu ispod koje je nosila čipkasti cvjetni top. Odjevnu kombinaciju upotpunila je širokim, svjetlucavim hlačama.

Reper se uskladio sa svojom damom, a nosio je kožnu jaknu i hlače. Svoj outfit upotpunio je crnom kapom.

Svoju zaljubljenost nisu skrivali od objektiva, a par se cijelo vrijeme mazio, grlio i jedno drugom smješkali.

Inače, Cher i Alexander upoznali su se u rujnu 2022. godine, tijekom jednog događaja u Parizu, u sklopu Tjedna mode i pričali 15 minuta. Potom je on nabavio njezin privatni broj i zasuo je porukama. Mnoge su bile vrlo duhovite, na što je Cher 'pala'. Ali ne otprve, značajno mlađem udvaraču trebalo je neko vrijeme za 'slomiti' njen otpor, strahove, nelagodu, premda ju je privlačio.

NEKI SE POJAVLJUJU PRVI PUT Objavili su nominacije za Kuću slavnih rock and rolla: Evo tko se sve našao na popisu zaklade

Naposljetku je odlučila prekršiti svoje pravilo da ne izlazi s mlađim muškarcima, jer je kako je navela on jednostavno bio 'tako poseban'.

Par je prekinuo u svibnju 2023., ali su se i pomirili. Nakon što su ponovno započeli vezu je Cher rekla kako je sve to bilo neočekivano.

- Rekla sam prijateljicama, nemojte se zaljubiti u mlađe muškarce, prestare smo. I nemojte se zaljubiti preko poruke. Propala mi je teorija - rekla je ranije.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Mr. Pickles 18.06.2024.

    Ova je prošla više zahvata i od Madonne! Do 🥚 joj ga uvali lik 😝

  • simonairena 18.06.2024.

    joj dobar mu je zeludac

  • scoo_1 18.06.2024.

    Prvi s*x je bolan, ali kada probiješ gnojne žlijezde onda ide.

Komentiraj...
Vidi sve komentare