To je to što me zanima!

Natali Rade istetovirala sestru Stelu na ruku i iznenadila ju

Ljudi, tetovirala sam si sestru, a ona to još ne zna. Znači, nema pojma o ničemu, poručila je Natali prije nego što je šokirala svoju sestru
Vidi originalni članak

Sestra glazbenice Stele Rade, Natali Rade, šokirala je novom tetovažom na ruci. Natali je odlučila istetovirati svoju sestru, a da joj prije toga nije ništa rekla o tome što će napraviti. Na Instagramu je podijelila sestrinu reakciju nakon što joj je pokazala novu tetovažu.

NATALI RADE KAO 'MAMADRAMA' Sestra Stele Rade je poznata mama na TikToku, a za 24sata otkrila: 'Nekad baš pretjeram'

- Ljudi, tetovirala sam si sestru, a ona to još ne zna. Idem sad vidjet reakciju, idemo se vidjet sad upravo. Znači, nema pojma o ničemu - rekla je na početku videa Natali.

Sastala se sa Stelom, koja je bila šokirana kad je vidjela tetovažu. 'Ja još mislim da se šali', rekla je u jednom trenutku pa dodala kako će sada ona nju morati istetovirati. 

Natali je pokazala i proces tetoviranja. Na tetovaži se nalazi Stela sa svojom harmonikom, nekoliko nota i zvijezda.

Inače, Natali je poznata na društvenim mrežama pod imenom 'MamaDrama'. Na TikToku ima više od 150.000 pratitelja, a na Instagramu više od 46 tisuća. Ona je samohrana majke djevojčice, a na društvenim mrežama objavljuje, kako kaže, svoj stvarni život. Osim na društvenim mrežama je Natali osvojila i srca gledatelja u emisijama '3,2,1 Kuhaj' te u 'Tko to tamo pjeva?'.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • TheC 15.06.2024.

    Ne znas koja ima odvratnije tetovaže, cisti poremecaj.

  • s manistre se vidi šalša 15.06.2024.

    Tko su te dvije individue uopće? Čime su zadužile društvo da se uopće piše o njima?

  • Bero ninja 15.06.2024.

    Superrr, rade te iza kade

Komentiraj...
Vidi sve komentare