To je to što me zanima!

Natali: Nemam dečka, ali treniram tajlandski boks

Zadarska pjevačica je oduševila vitkom linijom i atletski građenim nogama na promociji tenisica. Otkrila je kako gotovo svakodnevno trenira
Vidi originalni članak

Natali Dizdar (25) je stigla na zagrebačku promociju tenisica sama. Nazočne je oduševila vitkom linijom i atletski građenim nogama. Zadranka zahvaljuje dobar izgled genima i svakodnevnom treniranju.
- Smatram se sportskim tipom, a trčim od 19. godine. Od tada nisam prestala - rekla je atraktivna pjevačica. Dodaje kako mjesecima trenira i tajlandski boks. Natali je prije tri mjeseca prekinula s profesorom tjelesnog odgoja Antom Jerolimovim (25). Povezivali su je i s plivačem Dujom Draganjom, ali oboje su to demantirali.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • buzz 07.01.2010.

    Natali je pametna ,dobra i zgodna cura, svestrana je i nadarena. Možete govoriti šta god želite ali je to tako.! A dali ima dečka ili ne - Who cares, shes got it all, and the rest can eat your fingers off.

  • casio 04.12.2009.

    Redovan sex je put ka sreći.

  • PapaŠtrumpf 03.12.2009.

    Kako ženstveno-tajlandski boks ! Jesi možda razmišljala da radi toga nemaš dečka, a da ga imaš možda ne bi bila toliko neurotična i bahata ?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare