To je to što me zanima!

Nastavljaju se spojevi u 'Ljubav je na selu'! Neki farmeri će biti očarani, a neki razočarani...

U novoj sezoni popularnog showa 'Ljubav je na selu' dame će pokušati osvojiti farmere. Dok neki neće moći sakriti tremu, kod nekih će 'pasti' suze
Vidi originalni članak

U novoj epizodi popularnog showa 'Ljubav je na selu' farmeru Ivi za oko će odmah zapeti jedna dugokosa dama, a poručit će da među njima itekako ima kemije. Najstariji farmer Zlatko pokazat će se i kao najstroži pa će dame obasuti pitanjima, a bit će posebno sumnjičav kad mu kažu da se dobro snalaze sa seoskim poslovima.

NOVI DAN, NOVE ZGODE Farmeri Ilija i Željko odradili su spojeve u 'Ljubav je na selu': 'Zeru sam uzbuđen, radujem se'

- Tražim partnericu za zajednički život, ljubavnicu - ozbiljno će otkriti.

Darko će nestrpljivo čekati svoje kandidatkinje. Neke će ga iznenaditi pozitivno, druge će mu biti prenapadne, a zbog jednog postavljenog pitanja jednu će svoju damu odmah poželjeti izbaciti.

Farmer Ivica bit će potpuno smiren pa će mu se njegove dame lako otvarati, a jedna će čak i zaplakati pa ga dugo grliti.

NE BOJI SE KONKURENCIJE Nikita je sigurna da će farmer Darko biti njezin: 'Ja mu mogu priuštiti nešto božanstveno...'

- Mislim da je ostao bez teksta kad me onako vidio jer vjerojatno nije naviknuo u svom selu na tako dotjerane djevojke - komentirat će jedna dama koja se odlučila za izazovnu crvenu modnu kombinaciju.

Farmer Toni neće moći sakriti tremu, no neke dame neće mu biti zgodne kao na fotografijama koje su mu poslale.

- Malo sam se zaljubila - priznat će jedna od njih, dok će Toni drugoj dodijeliti veliki plus kad mu kaže da obožava nogomet.

Tko se kome svidio, tko je izvisio i kako će proteći prvi tulum sezone, pokazat će nova epizoda 'Ljubav je na selu', večeras od 21.15 sati na RTL-u. Nova epizoda dostupna je i na platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • SiLaa 17.09.2024.

    Milena i Ivo , najpar, navijam za njih da uspiju🤞.Ona je jako draga , odmjerena , pametna žena , zgodna a i on se čini dobrica 👌Baš si nekako pašu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare