To je to što me zanima!

Naša reality zvijezda Iva Grgurić tajno ljubi srpskog nogometnog reprezentativca Radonjića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Njih dvoje cijelu večer bili su jako prisni, prvo su razgovarali i smješkali se, a onda su se opustili i postali jako bliski. Nemanja ju je grlio dok su plesali, a u jednom trenutku počeli su se ljubiti. Nije im smetalo što ih svi gledaju
Vidi originalni članak

Hrvatica Iva Grgurić (28), reality zvijezda javnosti poznata po pobjedi u srpskom reality showu 'Zadruga', trenutačno navodno ljubi srpskog nogometaša Nemanju Radonjića (25), bivšeg suigrača Duje Ćalete Cara (24) iz francuskog kluba Marseille, kako prenosi Kurir.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Iva je s društvom uživala u jednom klubu, a s njom je bio i nogometaš Nemanja Radonjić. Njih dvoje cijelu večer bili su jako prisno, prvo su razgovarali i smješkali se, a onda su se opustili i postali jako bliski. Nemanja ju je grlio dok su plesali, a u jednom trenutku počeli su se ljubiti. Nije im smetalo što ih svi gledaju, a jasno se vidi da su u emotivnoj vezi - otkrio je izvor za Kurir.

- Iva je bila jako raspoložena, također nije joj bio problem zagrliti Nemanju, a često mu je šaptala na uho i zadovoljno se smješkala. Djelovala je kao da je ponovno zaljubljena. Mislim da više ne želi skrivati da je upravo mladi nogometaš osvojio njezino srce - dodao je izvor za kraj.

Inače, Iva je nedavno prekinula ljubavnu vezu s bivšom reality zvijezdom Filipom Đukićem (28), tattoo majstorom kojeg je upoznala u 'Zadruzi'. Bivši par je ostao u dobrim odnosima.

KUPILA MERCEDES Iva Grgurić radi 'punom parom': Uskoro otvara kozmetički salon, a pojavljuje se i u spotovima...

POGLEDAJTE VIDEO: '24 PITANJA' S IVOM GRGURIĆ

Idi na 24sata

Komentari 13

  • crazy mind 08.06.2021.

    ni cudo kaj izumiremo kad sve posvuduse beziju v srbiju po onu stvar. kaj su se decki v nasoj drzavi si okrenuli vjeri pa ne prakticiraju nist prije braka a cure srbi tam negde pa ideju tam gdi ih ceseju 😁😂🤣😜

  • Južni vjetar 08.06.2021.

    Reality “zvijezda” i nogometaš, logičan spoj. Ti mladi nogometaši svuda isti. Još da gospodična zatrudni…🙄

  • Bananaland 08.06.2021.

    Kako tajno kad novine pišu o tome?

Komentiraj...
Vidi sve komentare