To je to što me zanima!

Nakon šuškanja o vezi, Taylor je na tribinama navijala za NFL zvijezdu s njegovom majkom

Nakon što su napustili stadion uputili su se prema restoranu, a Taylor je navodno svim gostima platila jelo kako bi otišli i pustili ih da budu sami
Vidi originalni članak

Posljednjih nekoliko dana šuška se o vezi između pjevačice Taylor Swift (33) i zvijezde NFL-a, Travisa Kelcea (33). Šuškanja su sad postala još glasnija nakon što se Taylor pojavila na utakmici Kansas City Chiefsa i Chicago Bearsa, u društvu Travisove majke.

Nekoliko puta su ju prikazali na velikim ekranima, a publika na tribinama je vrištala na sav glas. Ni Taylor nije bila manje uzbuđena zbog uspjeha Kansas City Chiefsa, za koje Kelce igra. Skalala je, dizala ruke, grlila njegovu majku, s kojom se kako se čini, odlično slaže. 

Nakon utakmice su svi iz publike pohrlili van kako bi ju slučajno sreli. Nisu htjeli pričati s novinarima, ali su zajedno napustili stadion.

@nfl p solid day for the two of them 🫡 #taylorswift #traviskelce #kansascitychiefs #nfl ♬ original sound - NFL

Svi su bili oduševljeni njenim dolaskom, a brojni nisu očekivali da će se pojaviti. Bek Chiefsa Patrick Mahomes rekao je u intervjuu da je Travis u zadnji trenutak rekao da Taylor dolazi te je dodao kako im je to stvorilo mali pritisak tijekom utakmice. 

Nakon što su napustili stadion uputili su se prema restoranu, a Taylor je navodno svim gostima platila jelo kako bi otišli i pustili ih da budu sami, pišu američki mediji.

Inače, Travis je Taylor javno pozvao na utakmicu tijekom 'The Pat McAfee Showa'.

- Rekao sam joj da sam ja nju vidio kako svira na pozornici na Arrowheadu i da će zato i ona mene morati vidjeti kako igram na tom istom stadionu - rekao je Kelce.

Podsjetimo, Travisov brat Jason Kelce otkrio je da postoji nešto između Taylor i njegovog brata.

- Ne znam puno o Travisovom ljubavnom životu, ali mislim da je jako sretan i između njih postoji nešto sigurno - rekao je Jason.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S DRAŽENOM ZEČIĆEM:

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare