To je to što me zanima!

Nakon Selene, fanovima se obratila i Hailey Bieber: 'Hvala joj, ovo je bilo teško za obje!'

Obožavatelji već dugo vode raspravu na čijoj su strani, a Hailey je primala ozbiljne prijetnje povodom cijele situacije
Vidi originalni članak

Nakon što se pjevačica Selena Gomez (30) obratila pratiteljima zamolivši ih da prestanu s maltretiranjem i prijetnjama smrću, sada joj se manekenka Hailey Bieber (26) zahvalila zbog toga i pozvala na manje toksično ponašanje na društvenim mrežama.

- Želim zahvaliti Seleni što je progovorila o svemu, s obzirom da smo nas dvije i bile u kontaktu zadnjih par tjedana zbog cijele situacije. Bilo je jako teško razdoblje za sve upletene u ovu situaciju - poručila je Hailey. Dodala je i kako, iako su društvene mreže tu da bih spojile ljude diljem svijeta, ovakve situacije ispunjene mržnjom ih samo razdvajaju. 

- Stvari uvijek mogu biti izvučene iz konteksta ili drugačije shvaćene nego što zapravo jesu. Svi trebamo biti pažljiviji, pa tako i ja, o tome što ćemo objavljivati - napisala je manekenka.

SELENA GOMEZ Postala je prva žena s najvećim brojem fanova na Instagramu

Za kraj je objasnila kako uvijek stoji iza toga da ljubav pobjeđuje mržnju. Isto tako, Selena se ranije obratila obožavateljima i objasnila što je Hailey prolazila zadnjih dana. Njih dvije trenutačno su se zapratile na Instagramu.

- Hailey Bieber mi se javila i dala mi do znanja da prima prijetnje smrću i negativne komentare pune mržnje. To nije nešto što ja podržavam. Nitko ne bi trebao doživjeti mržnju i zlostavljanje - objasnila je.

HAILEY SE ŠOKIRALA Kendall Jenner priznala je što misli o braku Hailey i Justina: 'Iskreno, nisam to očekivala...'

- Uvijek sam se zalagala za ljubaznost i želim da sve ovo prestane - napisala je pjevačica koja je inače i bivša Justinova djevojka.

Podsjetimo, u veljači su fanovi zaključili da su se Hailey i Kylie Jenner (25) na društvenim mrežama izrugivale Seleni zbog njezinog izgleda. Nakon toga su mnogi počeli braniti Selenu i pozivali ostale da na društvenim mrežama zaprate nju, a otprate Kylie i Hailey. 

POGLEDAJTE VIDEO: NEUGODNO PRIZNANJE U 'SPOJU NA SLIJEPO'

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Ivana 1177 26.03.2023.

    Ova Hailey je zla pa kad dobijr po repu, kmeči. Šta se ona s one 2 plastificirane ima rugati prirodnoj ljepotici poput Selene. I još k tome, u svemu je kopira. Bolesno.

  • _Varešak_ 25.03.2023.

    Ona bije Seleni ni do koljena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare