To je to što me zanima!

Nakon sarajevske premijere, serija 'Bijeli put' stiže na HTV

Scenarij za kriminilaističku priču napisao je scenarist Emir Imamović Pirke, dok režiju serije potpisuje Tomislav Rukavina
Vidi originalni članak

Dramska serija "Bijeli put", nastala u produkciji Hrvatske radiotelevizije i Maxima filma, pretpremijerno će biti predstavljena 22. kolovoza na 30. Sarajevo Film festivalu. U prestižnom programu Pretpremijere serije, koji se fokusira na nadolazeća vrhunska dramska televizijska ostvarenja iz regije, "Bijeli put" je jedina hrvatska produkcija.

GLAMUROZNA VEČER FOTO Evo tko je sve stigao na 5. dan Sarajevo Film Festivala

Nakon sarajevske pretpremijere, hrvatski će gledatelji seriju od 30. rujna moći pratiti na programu Hrvatske televizije (HTV) svakog ponedjeljka. Kriminalističku priču u čijem su središtu inspektori Odjela za specijalne istrage i borbu protiv organiziranog kriminala, koji uhite traženog kriminalca Željka Matića Željca, napisao je scenarist Emir Imamović Pirke, dok režiju serije potpisuje Tomislav Rukavina.

Respektabilnu glumačku ekipu serije predvode Franjo Dijak, Nina Violić, Enes Vejzović, Sanja Milardović, Stipe Radoja, Goran Bogdan, Judita Franković Brdar, Elvis Bošnjak, Draško Zidar, Jagoda Kumrić, Mirela Brekalo, Goran Grgić... Snimanje serije počelo je u siječnju ove godine u Šibeniku, prvi kadrovi snimljeni su na groblju Sv. Ane.

- Nakon godinu i pol dana postojanja, policijski 'Odjel za specijalne istrage i borbu protiv organiziranog kriminala', formiran na inicijativu ministra unutarnjih poslova i sastavljen od dokazanih i nekompromitiranih policajaca kojima zapovijeda inspektor Marko Jurić, okončava svoju najveću istragu, onu protiv Željka Matića Željca, nekadašnjega gangstera koji je legalizirao svoj posao i preko njega pere novac zarađen ilegalnim poslovima. Spektakularnu akciju Željcova uhićenja u obiteljskoj kući u kojoj živi sa suprugom Stelom i dvoje malodobne djece zasjenjuje niz novih, velikih problema.

GLUMAČKA ZVIJEZDA U SARAJEVU FOTO Meg Ryan uručili nagradu 'Počasno Srce Sarajeva': Evo kakva je bila atmosfera u BiH

U noći prije Željcova uhićenja u svom uredu je ubijen odlazeći načelnik Policijske uprave Šibensko-kninske Petar Mikulandra, dok je nekoliko dana ranije na kornatskom otočju pronađen leš žene za koju se ispostavlja da je Gabriela Ochoa iz Meksika i koju hrvatska policija smatra mrtvom već sedam godina, koliko je prošlo od pronalaska tijela na splitskom Marjanu i očigledno pogrešne identifikacije... - opis je serije. 

POGLEDAJTE VIDEO: DRAŽEN ZEČIĆ NAPRAVIO SENDVIČ NA ČETIRI KATA

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare