To je to što me zanima!

Nakon osvojenog Wimbledona Novak Đoković s bratom stigao na zasluženi odmor u Dubrovnik

Prolaznici koji su ga susreli na Pločama željeli su se fotografirati s njim, a on nikoga nije odbio. Sve je odradio s osmijehom na licu, a s nekima je i ugodno popričao
Vidi originalni članak

Nakon osvojenog Wimbledona, tenisač Novak Đoković (35) otišao je na zasluženi godišnji odmor u Dubrovnik, omiljenu ljetnu destinaciju poznatih svjetskih faca. Tamo je uživao sa svojom obitelji, a nije ni odbio fotografiranje s obožavateljima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Slavni tenisač uživao je u šetnji starim gradom, a čim su ga obožavatelji primijetili na Pločama odmah su se poželjeli fotografirati kako bi im to ostala jedna lijepa uspomena.

Nijedno fotografiranje nije odbio i sve je odradio s osmijehom na licu, a s nekima je čak i ugodno popričao.

Jesu li s njim u Dubrovniku i supruga Jelena i djeca, za sada nije poznato, no ono što se zna da je na odmor poveo mlađeg brata Đorđa, s kojim je i snimljen u šetnji.

Podsjetimo, srpski tenisač iz Londona se u Srbiju vratio sa sedmim osvojenim naslovom na Wimbledonu i 21. Grand Slamom u karijeru nakon što je u finalu slavio protiv Australca Nicka Kyrgiosa

Na dočeku Novaka u Beogradu pjevao mu je Saša Kovačević koji je osim domaćih pjesama izvodio i strane hitove među kojima je bila pjesma 'Englishman in New York'. 

POGLEDAJTE VIDEO: PUNAC SABOTIRAO ZETA U ‘TKO MI BOLJE KUHA’

Idi na 24sata

Komentari 13

  • HeIlraiser 21.07.2022.

    Sada može na miru zagađenu vodu molitvom pretvarati u ljekovitu

  • zastozato 21.07.2022.

    Bravo majstore.... car!

  • rodrigo baf 21.07.2022.

    A sada će Vučić i Šešelj reći da pravi Srbi ne idu na Jadran. Nemam ništa protiv čovjeka,drago mi je zbog uspijeha,nevidim razlog zašto nebi došao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare