To je to što me zanima!

Nakon Mladenove večere nižu se kritike gledatelja: 'Drago mi je da nije prošao u vodstvo'

Mladen Glavaš iz Bizovca u 'Večeri za 5' jela je spravio s od šarana, vrganja, soma, slanine, crvene paprike, višnji i jogurta
Vidi originalni članak

Restaurator Mladen Glavaš ugostio je protukandidate četvrtog dana ovotjedne 'Večere za 5'. Za svoju večeru dobio je 36 bodova i trenutno je drugi u ukupnom ovotjednom poretku. Desetke su mu dale Ksenija i baka Ruža, a devet bodova dobio je od Antonija - jer je u dva slijeda bila riba. Najmanje bodova Mladenu je udijelio Damir, rekavši da nije bilo dovoljno slano. Neki gledatelji su zamjerili komentare ekipe, a pohvalili su domaćina i njegova jela.

osvojio je 36 bodova Mladen poslužio ribu u dva slijeda, a najkritičniji je prema večeri bio Damir: Nije bilo slano

'Zar nema drugi izgovor da bi dao manju ocjenu?, 'Zbog soli dao sedmicu, a izmišlja gluposti, imao je sol na stol mogao je posoliti jelo', 'Treba mu pokloniti vreću soli', pisali su neki gledatelji na društvenim mrežama.

Nakon Mladenove večere neki gledatelji su priznali kako će napraviti jelo poput njegovog.

- Napravio je odličnu večeru. Meni koja baš nisam ljubitelj riba, ali šarana doslovno obožavam! Idući put pravit ću čips od njega - komentirala je jedna gledateljica.

'Večera je izgledala fantastična', 'Odlična večera', 'Potrudio se domaćin', nizali su se komplimenti.

Neki su se suzdržali od pohvala.

- Prigovarao je skoro svaku večer dosad. Njegova večera je bila normalna kao i kod drugih. Drago mi je da nije prošao u vodstvo - komentirao je jedan gledatelj.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • P S l H O G I N E K O L O G 18.10.2024.

    Tko je kakav u kuhinji vidi se po tome kako začini odnosno posoli jelo, oni koji se boje staviti soli baš i ne znaju previše o kuhanju.

  • P S l H O G I N E K O L O G 18.10.2024.

    Neka jela ne možeš popraviti dodavajući im sol kada su već gotova...uvijek se jave oni koji nemaju pojma o kuhanju

Komentiraj...
Vidi sve komentare