To je to što me zanima!

Nakon Kasandrine smrti njezin se album prodaje za 1500 kuna

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na stranici 'Discogs' trenutno se može pronaći na prodaju jedan primjerak njenog CD-a 'Sladoled' iz 1995. godine
Vidi originalni članak

Dance zvijezda 90-ih Davorka Ručević, poznatija kao Kasandra je, nedavno je preminula u 54. godini. Mnogi su primijetili kako se nakon smrti pjevačice njezin album prodaje po visokoj cijeni.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, na stranici 'Discogs' trenutno se može pronaći na prodaju jedan primjerak njenog CD-a 'Sladoled' iz 1995. godine, a cijena mu je 200 eura, što je oko 1500 kuna.

Riječ je o albumu koji je izdan u maloj nakladi za 'Croatia Records', no maksimalna cijena po kojoj je dosad prodan na ovoj stranici bila je 39 eura, a srednja cijena je 25 eura. 

Iako nije neuobičajeno da se nakon smrti poznatih glazbenika poveća potražnja za njihovim albumima, no cijenu od 200 eura mnogi smatraju previsokom.

SUSRET SA ZVIJEZDOM Rekla mi je: Moram imati visoki krov, zar ne vidiš kolika sam

Prisjetimo se, Kasandra se u javnosti posljednji put pojavila 2007. na rođendanu bivšeg menadžera Vladimira Mihaljeka Mihe u zagrebačkom hotelu. U vrh estrade vinula se hitovima 'Nisi ti jedini na svijetu', 'I Got A Feeling' i obradom pjesme 'Sladoled' Jasenka Houre. 

Kad je nestala sa scene, krenule su svakakve priče. Njezina majka Darinka sve je to demantirala Expressu i rekla da se njezina kći nije skrivala, nego da živi povučeno. Nedavno je javnost saznala da je dance zvijezda 90-ih preminula.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • samodanas 26.12.2021.

    Tko ga nije do sad imao kaj će mu sad ?

  • rebranac 26.12.2021.

    Ma inače te vise ljudi cijeni kad si u grobu nego kad si živ

Komentiraj...
Vidi sve komentare