To je to što me zanima!

Nakon 36 godina na HRT-u: U mirovinu ide Daria Marjanović

Daria Marjanović je na HTV-u počela raditi 1988. godine kao novinarka, a potom i urednica u "Zagrebačkoj panorami“ te je sudjelovala u posebnim kulturnim, zabavnim i sportskim projektima
Vidi originalni članak

Naša Daria Marjanović nakon punih 36 godina na HTV-u odlazi u mirovinu. S dragom kolegicom prisjetili smo se početaka Dobrog jutra, nastanka pjesme na špici, neprežaljenog Joška Martinovića, a dugogodišnji kolega Meštar na svoj se način oprostio. Hvala joj na svemu, želimo joj puno uspjeha u umirovljeničkim danima, a već znamo da mirovati neće, napisali su iz emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' na društvenim mrežama i tako se oprostili od dugogodišnje kolegice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Jedna od voditeljica i urednica emisije od početaka bila je i Daria Marjanović, a sada odlazi u mirovinu. Kratki video i emotivnu poruku objavila je ekipa iz emisije, a Daria se prisjetila svih provedenih trenutaka na poslu.

POJAVILA SE NA MALIM EKRANIMA Voditeljica Zlata Muck u 'Dobro jutro, Hrvatska' pokazala novu promjenu: 'Izgledaš odlično!'

U videu je otkrila kako joj je želja u mirovini raditi sa studentima, a na poseban način se oprostila od kolege Davora Meštrovića. Stali su jedan pokraj drugoga i odglumili kao da vode emisiju.

JEDNA OD NAJDUGOVJEČNIJIH EMISIJA 'Dobro jutro, Hrvatska' slavi 32. rođendan: Doris Pinčić objavila simpatičnu čestitku s kolegama

- Ako što trebaš, ne zovi - našalio se Meštrović.

Daria Marjanović je na HTV-u počela raditi 1988. godine kao novinarka, a potom i urednica u "Zagrebačkoj panorami“ te je sudjelovala u posebnim kulturnim, zabavnim i sportskim projektima. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • imaš alfa,beta,gama... 06.06.2024.

    Znači one bedastoće više u "Dobro jutro Hrvatska" s onim bezveznim strancima i iščuđavanju na silu voditeljica više stvarno ne mogu gledati.HTV je čista uhljebnička firma uz par kvalitetnih ljudi možda koji su na istoj,ostalo je sve "trla baba lan" uglavnom.

  • ilcommentatore 06.06.2024.

    Meštru stoji vijetnamka ko piletu sise!

Komentiraj...
Vidi sve komentare