To je to što me zanima!

Najbrži miš na svijetu dobiti će svoju dugometražnu verziju

Premda je godinama projekt sjedio u ladici nekog producenta, izgleda da je najzad stiglo i vrijeme za Speedy Gonzalesa. Najbrži miš munjevito juri na veliko platno
Vidi originalni članak

Prema najnovijim podacima, Warner Bros. razvija dugometražnu verziju filma o najbržem mišu na svijetu, Speedy Gonzalesu.

Wikipedia

Kako se navodi, priča će biti suvremena adaptacija klasičnog lika Friza Frelenga i Hawleyja Pratta , kojeg se prvi put moglo vidjeti u kratkom istoimenom crtiću. Miš se najčešće sukobljavao s mačkom Silvesterom ili patkom Dodom i uvijek je izlazio kao pobjednik.

Premda se činilo da od projekta neće biti ništa, izgleda da se u Warner Bros.-u napokon pojavila grupa ljudi koji su projektu dali dovoljno vjetra u leđa, pa je sve krenulo unaprijed.

Jedino pitanje koje studio još mora razriješiti je problem koji već godinama prati cijeli serijal o ‘Brzom’. Naime, čak je i Cartoon Network odlučio prestati prikazivati animirane filmove s ‘Brzim’ zbog prikrivenog rasizma i neosjetljivosti koji su vidljivi u tim animiranim filmovima. A kako je čak 11% populacije SAD-a meksičkog podrijetla, to je ipak značajan problem.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • zvrka1977 30.12.2015.

    andre andre ariba ariba :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare