To je to što me zanima!

Na sportskom vjenčanju godine među uzvanicima vlada zavjet šutnje, a cure imena zabavljača

Par će konačno stati pred oltar nakon osam godina veze i dvoje djece. Vjenčat će se u crkvici na Sustipanu odakle će produžiti u restoran Adriatic, u kojem su 'vjenčanje godine' imali i Hana Huljić i Petar Grašo
Vidi originalni članak

Sve je spremno za današnju svadbu prve pratilje Hrvatske 1997., danas fitness trenerice Iris Rajčić (42) i zvijezde Hajduka Marka Livaje (28) u Splitu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Par će konačno stati pred oltar nakon osam godina veze i dvoje djece. Vjenčat će se u crkvici na Sustipanu odakle će produžiti u restoran Adriatic, u kojem su “vjenčanje godine” imali i Hana Huljić i Petar Grašo. Iako među uzvanicima vlada zavjet šutnje jer su mladenci tako htjeli, odnosno željeli su da njihov dan ostane intiman, cure detalji vjenčanja.

Iris će kuma biti bivša voditeljica Lana Pavić, a Livaji dugogodišnji prijatelj iz djetinjstva. Uzvanike će zabavljati Jelena Rozga.

DOBRO RASPOLOŽENI Livaja i Iris o vjenčanju: 'Neke stvari su tajna, ali spremni smo'

Dalmacija danas piše kako će među uzvanicima biti Doris Dragović, a pjevačica Jasna Zlokić će pjevati za vrijeme prvog plesa. Glazbenik Milan Tereze također bi trebao zapjevati mladencima. Inače Livaja i Iris su uoči svadbe uselili u novi stan na Bačvicama pa nogometaš tako više ne živi kod punice kod koje je privremeno bio dok se gradio njihov novi dom, a s kojom se odlično slaže. Iris i Livaja upoznali su se upravo na Bačvicama u tad mondenom kafiću. Iskre su planule na prvu, a ubrzo su se i zaljubili.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • joža brozović 02.05.2022.

    Veliki vjernici. Obred nije po crkvenim pravilima. Ništa za to, kada crkva više voli novac od Boga i Isusa. Zašto na vjeronauku uče djecu da nevina dolaze pred oltar.

  • ibresko2 02.05.2022.

    sritno Marko, sve najbolje ti želim

  • Kap istine 02.05.2022.

    Dobro je još i ulovio s obzirom da nema vozačku koja bi se mlađa po busevima razvlačila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare