To je to što me zanima!

Muku muče da svugdje izvuku novac, ali im ne ide: Meghan bi mogla biti hit, ali Harry nikako

Stručnjaci za odnose s javnošću osvrnuli su se na budućnost financiranja poznatog bivšeg kraljevskog para, a navodi se kako bi se Meghan mogla lako snaći s blogom i glumom, ali Harry i ne baš
Vidi originalni članak

Drugu sezonu podcasta Meghan Markle (41) 'Archetypes' su otkazali i neće je snimati. Ona i princ Harry (38) snimili su i dokumentarac s kojim su svijetu htjeli poručiti kakva je zaista kraljevska obitelj. Poslije je Harry napisao i autobiografiju 'Spare' u kojoj je opisao detalje svog života u dvorcu, ali ni to im nije išlo za rukom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim pozitivnih, par je dobio više negativnih komentara i reakcija javnosti, a s obzirom da nisu više dio kraljevske obitelji, način na koji su se htjeli financirati im i nije uspio. 

Na njihov trenutačni loš imidž reagirali su i stručnjaci za odnose s javnošću, kako piše Daily Mail.

JE LI PRETJERALA? Kelly Osbourne oplela po princu Harryju: Cvili, cendra, prigovara

- Mislim da je za Meghan i Harryja vrijeme da prestanu istraživati njihov odnos s kraljevskom obitelji i vrijeme je da izgrade brend koji je vjerodostojan i dugovječan - savjetovao im je Nick Ede, ekspert za brendove i kulturu.

- Ako pogledate dugačak popis moćnih igrača u svijetu slavnih, vrijeme je da oponašaju uspjeh obitelji Beckham, Kardashian, Rihanne, Gwyneth, J.Lo i tako dalje. Mogu li oni to učiniti? Nisam potpuno siguran jer svi gore navedeni imaju talenta i neumorno su radili da dođu tu gdje jesu. Meghan i Harry nisu i ovo bi mogla biti njihova propast - rekao je dalje.

NIŠTA OD SURADNJE Meghan Markle neće potpisati unosan ugovor s Diorom: 'Ne znamo kako je došlo do glasina'

- Meghanin Tig mogao bi biti novi hit i mislim da kad jednom aktiviraju svoje društvene mreže i počnu komunicirati sa svojim obožavateljima kao što to čini Victoria Beckham, tada mogu biti sila na koju treba računati - osvrnuo se na blog kojeg bi opet mogla pokrenuti vojvotkinja.

- Njihov životni stil je skup za održavanje pa sam siguran da će tražiti mnogo ponuda brendova koji se temelje na modi, ljepoti i životnom stilu gdje se može brzo zaraditi veliki novac - zaključio je.

ŠOKANTNI PRIJEDLOZI ZA PODCAST Princ Harry htio je intervjuirati Putina i Trumpa o traumama iz djetinjstva: Nisu bili oduševljeni

S druge strane, Mark Borkowski, vlasnik PR agencije navodi kako bi se Meghan trebala okrenuti putem životnog stila.

- Ono što ih čini privlačnima jest da su vrijedni mamac za klikove, ali s druge strane to im ne dopušta kontrolu nad pričom. Stoga kakva je tu uloga za Harryja? On nije ikona stila, on nije George Clooney, on je stvoren sa svrhom. Moraju utvrditi što je njihov brend - objasnio je, a Andy Barr dodao kako su oni privlačni, ali samo kada su malo tiši u javnosti.

OKOMILI SE NA NJIH Opleli po Meghan i Harryju: Ma prevaranti, ona u podcastu sve lažirala, a on samo cvili i plače

- Harry i Meghan i dalje su velika privlačnost, što dulje budu tihi, to će biti više interesa za ono što će sljedeće reći i učiniti, a to im predstavlja još jednu veliku plaću - poručio je.

- Meghanine su perspektive svjetlije. Priča se da bi druga platforma mogla preuzeti podcast 'Archetypes', a ona uvijek ima svoju glumačku karijeru na koju se može osloniti. Par živi kratkom vožnjom od Hollywooda i Meghanin profil trebao bi je učiniti privlačnom metom za casting redatelje - dodao je Jack Izzard.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare