To je to što me zanima!

Muke po Elli Dvornik: 'Raširila su mi se bedra! Više ne mogu pronaći traperice koje mi pašu'

To jest noge su mi dosta ojačale. Jako su se raširile, a gore mi se smanjio struk. Ne mogu nikako naći traperice koje su mi dobre u nogama, a da gore nisu velike, rekla je Dvornik
Vidi originalni članak

Influencerica Ella Dvornik ponovno je u problemima do kojih je došla kada je ponovno krenula intenzivno odlaziti u teretanu.

- Raširila su mi se bedra, to jest noge su mi dosta ojačale. Jako su se raširile, a gore mi se smanjio struk. Ne mogu nikako naći traperice koje su mi dobre u nogama, a da gore nisu velike. Zna li netko da možeš prevući traperice preko nogu i guze, a da su gore uske? Molim vas da mi javite jer ne mogu ni jedne svoje traperice obući - rekla je influencerica svojim pratiteljima na Instagramu.

NASMIJALA PRATITELJE Čudna teorija Elle Dvornik: 'Oni koji voze ovaj auto su psihopati'

Pokazala je i svoju novu liniju slikajući se u gaćicama. Podigla je i majicu te otkrila grudi, ali je strateška mjesta prekrila naljepnicama i tako ostavila nešto i mašti. 

Otkrila je da se fokusira na ramena, trbuh i noge u teretani te da trenira oko 45 minuta. Dodala je i da jede sve pa čak i brzu hranu, ali sve u granicama normale. 

FOTO: NA SVEČANOM OTVORENJU U jeku razvoda: Charles uživa s agenticom za nekretnine u Istri, a ima novu adresu i u Zagrebu

Izbacila je i alkohol što joj je bila dobra odluka te tvrdi da je sad u dobroj formi. Osim što ima problema s unosom proteina, dodala je i kako je trenutno bez društvenog života. Na kraju je podijelila i svoju transformaciju.

Podsjetimo, nedavno se Ella požalila i kako ne spava noćima te da se budi sva mokra

-  Otkud je ovo došlo i dokad traje? Meni je već četvrti dan i budim se doslovno mokra ujutro, nemam pojma što je ovo - rekla je Ella tada u videu, koji je objavila u obliku Instagram priče.

KRAH LJUBAVNE PRIČE Ella i Charles upoznali su se kad su joj bile 22 godine, a nekada ju je zvao 'ljubav svog života'

- Ne znam jeste li pokupili ovu virozu kao i svi drugi, ali ljudi nije šala. Ili se probudim pričajući ili imam neke bizarne, prelucidne snove i doslovno se probudim da ne znam gdje sam i što se događa. Baš sam pričala s par prijatelja i svi imaju isto. Ja to zovem korona na gljivama, požalila se influencerica svojim brojnim pratiteljima.

Idi na 24sata

Komentari 115

  • dahvaul 07.07.2024.

    Bravo za urednika i novinara i jedan i drugi su kandidati za glup,gluplji.

  • vinsent 07.07.2024.

    samo trpaj

  • noelsz 07.07.2024.

    Onaj Englez se je spasio

Komentiraj...
Vidi sve komentare