To je to što me zanima!

Mrle i Ivanka otkrili kako su se zaljubili: 'Ona me proganjala!'

Damir Martinović Mrle i Ivanka Mazurkijević zajedno su godinama, a sada su otkrili kako su prohodali
Vidi originalni članak

U najnovijoj epizodi dječje emisije Velika pitanja malih ljudi na bravo! KIDS radiju, malena voditeljica Maša Gavranić ugostila je poznati glazbeni par – Damira Martinovića Mrleta i Ivanku Mazurkijević. Iako su njih dvoje već godinama zajedno, jedno pitanje je nasmijalo sve prisutne: 'Tko se prije zaljubio?'.

Mrle je odmah počeo sa svojom verzijom priče, kroz smijeh.

- Ivanka me počela proganjati, i shvatio sam da se zaljubila u mene, pa sam joj slao poruke, dogovarali smo se kada ćemo se naći. Međutim, Ivanka se nije dala zbuniti te je uz osmijeh brzo dodala: 

- Nije točno! Rekla sam mu da je izvrsna glazba koju je napravio, a on je shvatio da sam ja njemu rekla da je on izvrstan! Na kraju su se složili kako oboje imaju svoju verziju priče, ali u ljubavi – obje verzije su istinite.

Uz smijeh i toplinu, pričali su i o svakodnevnim obavezama – Mrle je priznao da više voli kuhati, dok Ivanka pere posuđe, a često pripremaju ribu, što je izazvalo još smijeha zbog rasprave o zdravoj prehrani. Ivanka je dodala kroz smijeh: 

- Dobro da ne ispadne da samo zdravo jedemo! Na putovanjima jedemo svašta, ali ja i djeca smo ti glavni u kući kad je u pitanju hrana.

OPERNI PJEVAČ Ronald Braus dobio medalju od rodnog mu Rovinja: Ovo mi je vjetar u leđa za daljnje projekte

Maša ih je pitala i što vole raditi po kiši, a Mrle je odgovorio u svom jedinstvenom stilu.

- Plesati! Kao mali Kišni razdraganci, klizimo po listovima kada kiša padne! 

Ivanka se nadovezala: 'Meni je najdraže gledati kad Mrle izađe po kiši u gumenim čizmama i kabanici, izgleda kao pravi Kišni razdraganac!'.

Emisija je završila najavom koncerta 12. listopada u Lisinskom, gdje će Mrle i Ivanka održati promociju svog novog albuma, uz smijeh i glazbu naravno – poručili su.

DOROTEA, IVANA, ŽELJKO, RENATA... FOTO Znate li kako se zapravo zovu ove zvijezde regije? Neki odgovori će vas iznenaditi...

Za sve fanove i roditelje – na društvenim mrežama poslušajte cijelo gostovanje Mrleta i Ivanke na bravo! KIDS radiju, gdje mala Maša postavlja velika pitanja, a odgovori nikada nisu dosadni!

Idi na 24sata

Komentari 3

  • KusNjega 22.09.2024.

    Kad je dečec neodoljiv...k tome s.ere rožice😅

  • knjiga_otkrivenja 22.09.2024.

    A jel otkrio kako je to živjeti u povlaštenom gradskom stanu za 130€ mjesečno. Dok sirotinja plača punu cijenu za stan

  • TT9 22.09.2024.

    koga to zanima🤬

Komentiraj...
Vidi sve komentare