To je to što me zanima!

Mrle: Baby Lasagna je trebao pobijediti! Ne kužim ja taj žiri...

Sjajni riječki rockeri prošle su godine oduševili Europu i, da se slobodno izrazimo, 'vratili Hrvatsku na eurovizijsku mapu'. Prije njih dugih pet godina nismo bili ni u finalu natjecanja...
Vidi originalni članak

Žiri očito ocjenjuje razno-razne elemente unutar neke pjesme, to su kvaliteta vokala, zahtjevnost vokalne linije, koreografiju, kostimografiju i onda to zbrajaju i po tim kriterijima dobiju konačnu ocjenu. I meni je to bilo čudno, i mi smo prema glasovima publike bili visoko, da smo dobili nešto od žirija, tko zna... Ta  švicarska pjesma mi je dobra, ali Baby Lasagna je trebao pobijediti, kazao nam je danas na zagrebačkom glavnom trgu Damir Martinović Mrle iz Leta 3.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sjajni riječki rockeri prošle su godine oduševili Europu i, da se slobodno izrazimo, 'vratili Hrvatsku na eurovizijsku mapu'. Prije njih dugih pet godina nismo bili ni u finalu natjecanja, bili smo naviknuti na ispadanje u polufinalu... Let 3 je prošle godine završio na 13. mjestu, ali je po glasovima publike bio mnogo bolji. Od žirija je dobio tek 11 bodova, od publike 112. Letovci su bili među sedam točaka koje su od publike dobile 'sto plus' bodova...

VIŠE OD PJESAMA Žrtve eurovizijske slave: Kako je kanceliran Vice Vukov i svi politički skandali Eurosonga

- Ova pjesma koja je pobijedila je trebala biti pri vrhu, ali Baby Lasagna je trebao pobijediti. Što ćeš, to ti je tako. Ne kužim ja taj žiri. Pjesma je stvarno jako dobra, kad vidiš tu režiju kamere, svjetla, to je čudo, to je savršeno. Iznenadio sam se što neke države nisu prošle u finale, Češka i Poljska su imale zanimljive nastupe, to je vizualno i režijski zanimljivo. Užasno veliki trud cijele ekipe. U to ide jako puno rada, neke države su unajmile velike prostore s opremom, videozidovima, scenografijom i svime sto treba da bi uskladili nastup s pozornicom u Malmöu. To je velik posao, iznenadio sam se sto neke države nisu prošle, a uložili su stvarno veliki rad - kaže nam Mrle.

PRVO MJESTO ANKETA Švicarac Nemo osvojio je Eurosong s pjesmom 'The Code'. Sviđa li se i vama?

A evo što nam je imao za reći o daljnjoj karijeri Baby Lasagne...

- Ako liči na Rammstein, bit će on dobro, ako ne, bit će slabo - kaže Mrle.

Ovdje pratite sve oko Eurosonga iz minute u minutu

URNEBESNA PARODIJA Evo na što gledatelje podsjeća Nemov tanjur: 'Nađite Boru da ugasi ringišpil! Vrti 20 minuta'

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Makeba 15.05.2024.

    Ko jebe te nebinarne i Lgposrane budale bojkot ili poslati Lukicu Nižetica da im pevuši

  • Space Burek 12.05.2024.

    Godinama na eurosongu pobjeđuje onaj kojeg politika nametne. Ne pratim to nešto previše ali znam da ovaj jučer nije trebao pobjediti kao ni Ukrajina one godine. A tek onaj lik što je žena sa bradom... strahota.

  • Žax 12.05.2024.

    Mislim ono. Odma sam rekla da je to sve namišteno i tako je i bilo...naš Baby Boy je triba pobijediti, mada meni nije pisma nešto baš ali ima ritma i momak očito ima dara i Triba je Pobijediti jer Ljudi tj.Publika je Rekla Svoje a Žiri je uvik potkupljen i sve je to Politika....Ta Mene i i vjvt Za Cilu Hrvatsku Marko je N°1...A Žiri je zaradija dobro mada niti centa ne dobije pobjednik...sad nek Naši Političari daju Marku tj.Baby Lasagna live da može nastaviti i izgraditi karijeru..ionako mu triba love da sredi onu kuću koju sređiva. ..Marko je Pobjednik i gotovo, nema se tu više išta reći kad je sve rečeno već,ne samo id mene nego od Svih,.

Komentiraj...
Vidi sve komentare