To je to što me zanima!

Može li Katja glasovima gledatelja doći do finala?

Može li po vama Katja na krilima gledatelja kojima se sviđa doći do kraja showa Zvijezde pjevaju ili će ipak presuditi kvaliteta ostalih natjecatelja?
Vidi originalni članak

Katja Kušec i Đani Stipanićev idu neumorno dalje. Iako su i u subotnjoj emisiji Zvijezde pjevaju od žirija dobili najmanji broj bodova, glasovi publike očito ih nose sve dalje. Tako Dreletu i Zorici nisu pomogla ni čak 34 boda žirija. Iako je i sinoć Katja zaboravila dio teksta, a nakon priče o namještanju glasova i žiri je otkrio razlog zbog kojeg očito prolaze sve dalje. Ona je jednostavno 'simpatično loša', a kako su rekli u žiriju, priredili su show koji je zabavio njih i publiku. Neki će reći da je u redu to što Katja ne zna pjevati, a cijela emisija ionako služi samo da se na dva sata zabavimo, no netko će i na to prigovoriti. Show se ipak zove Zvijezde pjevaju, a ne Zvijezde zabavljaju publiku, pa bi se prema tomu trebalo suditi 'zvijezdama'. Može li po vama Katja na krilima gledatelja kojima se očito sviđa doći do kraja showa ili će ipak presuditi kvaliteta drugih natjecatelja?

Idi na 24sata

Komentari 11

  • delilah 15.04.2009.

    Žao mi je Đanija koji zaista pjeva fantastično a dobio je \"lošeg pjevača\" za partnera. Katja mi je kao voditeljica izuzetno simpatična, ali ne znam tko joj je rekao da osim pod tušem može pjevati i u ovom TV-show? Mada ipak smatram da žiri a pogotovo gđa Martina, ocjenjuju pjevače-amatere kao da su u opernoj kući. Pa da znaju pjevati bili bi dio pjevačke scene a ne tamo neke druge!

  • ikar 14.04.2009.

    2 RIJEČI ĆE SVE REĆI.....SRAMOTA-SRAMOTA

  • miroljubiv 13.04.2009.

    Više niti ne gledam show,jer upitno je da li će čak pobijediti Ivana i Duško naspram Đanija i Katje.nije namještaljka s HTV-a,već Hrvati koji namjerno glasaju za nekvalitetu da bi time skrenuli pažnju kako ovdje može raditi svatko što god hoće.nek Katja odgleda pjevanje Engleskinje upitne vanjjštine,al glasa o kojem ona može samo sanjati.ako pobijede Katja i Đani,nek se pridruže u Moskvi našem duetu,i kvartet sigurno osvaja zadnje mjesto.je li to glazbena mafija na HRT-u vuče svoje konce i pjevače?

Komentiraj...
Vidi sve komentare