To je to što me zanima!

Možda se Kate predstavlja kao vesela i skromna, ali je svjesna da bi mogla jednom imati krunu

Izvor blizak kraljevskoj obitelji otkio je da princeza Kate ima i drugo lice. Iako je poznata kao humanitarka, navodi se kako se ne boji zasukati rukave i 'igrati prljavo'
Vidi originalni članak

Svako malo na vidjelu iziđu nove pikanterije iz života kraljevske obitelji, a nedavno je kraljevska insajderica otkrila da je princeza Kate Middleton (41), ispod slike u javnosti, prava 'čelična žena'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Štoviše, dodala je da je Kate spremna i odreći se popularnosti kod određenih ljudi kako bi zaštitila instituciju kraljevske obitelji.

ŠUŠKA SE Iza izjave protiv Oprah nakon intervjua Harry i Meghan stoji princeza: 'Kate ganja krunu'

- Ona je glas razuma i u obitelji je poznata kao jasan, pošten mislilac koji pokušava odvagnuti sve strane prije nego što požuri s osudom ili lošim mišljenjem o bilo kome. Pokazala je nevjerojatnu količinu tolerancije, ali čak i ona može izgubiti živce, a ovo najnovije otkriće je jasna poruka za Meghan, da se povuče i pazi što će ubuduće reći o Kate - objasnio je izvor blizak obitelji za Express.  

- Kate je ljupka žena koja se lijepo odijeva i brine o nekontroverznim dobrotvornim organizacijama pa je neki doživljaju kao pomalo mlaku osobu. Međutim nije kakva se čini na prvi pogled, ona je čelična žena s jačim karakterom -  rekla je i druga insajderica, Valentina Low za Page Six. 

NIJE SVE BAJKA Kad se Kate i William svađaju, leti perje: Princeza tretira muža kao dijete, ima jako kratki fitilj

Ovo je iznenadilo i obožavatelje kraljevske obitelji koji su pratili sve tenzije između parova, Kate i Williama i Meghan i Harryja. Prije par mjeseci, Harry i Meghan tvrdili su da su gotovi s raspravama i da 'nemaju ništa više za reći'. Međutim, budući da je njihov ugovor s Netflixom još uvijek na snazi, kao i onaj da će Harry objaviti više knjiga, čini se da je kraljevska obitelj (osobito Kate) na oprezu.

- Jednog dana bit će kraljica i zbog toga vrlo pomno promišlja o načinima na koje zaštititi dugotrajnu stabilnost, sigurnost i snagu kraljevske obitelji kao institucije. Uvijek u vidu ima širu sliku, dobra je -  zaključuje je Low. 

Kate je do ove nove titule čelične žene imala zanimljiv put. Princa Williama upoznala je još za vrijeme studija, a godinu dana nakon što je diplomirala, 2006. zaposlila se kao osobni kupac - kupovala je odjeću za druge.

GAF NA WIMBLEDONU Kate Middleton na meti kritika zbog haljine: 'Prekrasna je, ali nikada ju nisam vidjela ovakvu'

Nekoliko godina radila je i u obiteljskoj trgovini 'Party Pieces'. Williama je upoznala 2001. godine, a 2004. su svoju vezu objavili javno. Samo tri godine kasnije su prekinuli, a na sreću po brojne obožavatelje koje imaju danas, prekid nije dugo trajao i njihovo bajkovito vjenčanje 2011. godine pratio je cijeli svijet.

Zajedno imaju troje djece, George je rođen 2013., kći Charlotte 2015. godine, a 2018. godine dobili su sina Louisa.

NOVA PRAVILA Princ George prekida stoljetnu tradiciju: 'To je davalo presudnu legitimaciju kraljevskoj obitelji'

Prošle su godine službeno postali princ i princeza, nakon što je preminula kraljica Elizabeta II. Dotad su bili vojvoda i vojvotkinja od Cambrigea. Iako njih dvoje vode miran i obiteljski život, u posljednje se vrijeme često spominju u tabloidima zbog optužbi da je Kate u lošim odnosima s Meghan zbog sukoba koji se dogodio tijekom priprema za vjenčanje 2018.

To je u kontrastu s tim da je Kate jedna od najpopularnijih članica kraljevske obitelji, a nedavna istraživanja su pokazala da je, zajedno s princezom Annom, na četvrtom mjestu najpopularnijih svih vremena, najviše zbog svog humanitarnog rada. 

Kao što je i sama insajderica navela, zaključak je da se, unatoč ljupkom licu, Kate 'ne boji skinuti rukavice i igrati prljavo ako mora'.

EVO LIJEKA ZA DOSADU! POGLEDAJTE MARATON 'TKO MI BOLJE KUHA?':

Idi na 24sata

Komentari 2

  • iskra21 29.07.2023.

    Pa naravno da nije skromna, tko bi bio skroman a buduca je kraljica i moze imati sve. Zasto bi uopce bila?

  • mars7 28.07.2023.

    lijepa kate

Komentiraj...
Vidi sve komentare