To je to što me zanima!

Moniki su svi dali desetke, osim Mihaela: 'Sve je bilo ok, samo da je bilo malo pečenije meso...'

Monika je u 'Večeri za 5' osim mesa, pripremila i više vrsta povrća. Mihael ju je koštao maksimalnih broj bodova...
Vidi originalni članak

Umirovljenica Manda Monika Mikala ugostila je protukandidate 'Večere za 5' u svom domu u Požegi. Za svoju večeru dobila je 39 bodova! Svi su joj udijelili desetke, a jedino je Mihael dao domaćici devetku. "Sve je bilo ok, samo da je bilo malo pečenije meso...", objasnio je Mihael svoju ocjenu.

'VEČERA ZA 5' Matea je oduševila ekipu: 'Bilo bi i 20, ali nema te ocjene...'

Pripravu večere Monika je započela glavnim jelom - rolanim rebrima s kobasicom. 'Sočno i šareno' zaintrigiralo je goste. "To može biti povrće ili umak od paprike", ocijenio je Karlo o šarenom dijelu naziva glavnog jela. "To mogu biti kobasice unutra", dodao je Mihael.

Uz punjena rolana rebra, Monika je odlučila poslužiti i više vrsta povrća. Iduće čega se Monika prihvatila bili su 'Bosansko-slavonski specijalitet' za predjelo. "Šunka i slanina bi trebali biti predjelo", komentirao je Mihael. Naresci, punjena kuhana jaja i krumpiruša - Monika je spravila ukusno predjelo, a za kraj se prihvatila deserta. 'Ledena čarolija' spravljena je za kraj kao desert.

Monika je nakon priprave večere ekipu dočekala uz aperitiv - višnjevac, orahovac i domaću rakiju. "Bila je opuštena", komentirala je Snežana o domaćici.

Uskoro je Karlo natočio ekipi na Monikinu zamolbu. "Na aperitivu sam pila višnjevac, bio je baš jako fin", komentirala je piće Matea, a složio se s pohvalama i Mihael.

Potom je uslijedilo predjelo 'Bosansko-slavonski specijaliteti'. "Uz pitu su bila punjena jaja, bilo je baš fino, i suhomesnati proizvodi, sve se lijepo uklapalo", komentirala je Matea. 'Sočno i šareno' stiglo je pred ekipu kao ukusno glavno jelo.

'VEČERA ZA 5' Poljoprivrednica Matea će ekipu iznenaditi popisom sastojaka

"Okus glavnog jela je bio odličan, imala je koricu svinjetina izvana, super", jasan je bio Karlo. "Mrkva i paprika su dobro odgovarale, kobasica da, jedino što bih još malo zapekao i to je to", zaključio je, pak, Mihael.

Desert se svidio ekipi, Snežani je nedostajalo slatkoće, no pohvala nije nedostajalo. Domaćica je za kraj ekipu iznenadila sviračima, a atmosfera je došla do usijanja!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare