To je to što me zanima!

Modrići u Zadru voze jet-ski i plove: Uživam u rodnom gradu

Nakon posjeta Turskoj, obitelj Modrić uputila se u Zadar gdje provode slobodne dane uživajući u morskim radostima
Vidi originalni članak

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić (33) sa suprugom Vanjom i djecom Sofiom (1), Emom (6) i Ivanom (9) odmara u Zadru. 

- Uživam u praznicima u svojem rodnom gradu - komentirao je Modrić. Najbolji nogometaš svijeta na društvenim mrežama podijelio je fotografije, a pozirao je u dresu Dwayne Wadea, igrača Miami Heatsa.

Inače samozatajni Modrić na Instagramu je objavio kako je obitelj provela nedjeljno popodne - vozili su jet ski, uživali na brodu, a posjetili su i park s dinosaurima. 

Luka je krajem lipnja uočen tijekom obiteljskog odmora u turističkom gradu Bodrumu na jugozapadu Turske. Veznjak madridskog Reala tada je unajmio tri vile koje pripadaju lokalnom luksuznom hotelu, a navodno su im se na odmoru pridružili i Mateo Kovačić (25) sa suprugom Izabel (25) te Darijo Srna (37) sa suprugom Mirelom (37). Obitelji su već nekoliko puta ljetovale zajedno. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 55

  • komentator__Luka 08.07.2019.

    uživaj!

  • fear combat 08.07.2019.

    Ovaj da nema para bio bi još djevac :(

  • audi 2.0 08.07.2019.

    Ja sam platio kaznu zato sto sam djete vozio na skuteru u vrtic. Imao je kacigu i sve. Kako to da on smije vozat malenog na ovom cudu bez da je u prekrsaju ? Pitam cisto me zanima, osobno nemam nista protiv. Napravit krug sa djetetom ali bas me zanima sta zakon kaze na to ? Tko zna nek odgovori, Hvala

Komentiraj...
Vidi sve komentare