To je to što me zanima!

MLAĐE JE SLAĐE: Vlatku osvojio 'Mister Diler' Dino

Voditeljica se samo slatko nasmijala na spomen nabildanog Dina. Mister Hrvatske ne skriva da je zaljubljen u Vlatku. Zajedno su već mjesec dana
Vidi originalni članak

U prozirnoj crnoj haljini u petak je mamila uzdahe na izboru za Best Model Hrvatske. Vlatka Pokos (38) nije bila svjesna kaže, kako joj se ocrtavaju tange te da joj viri pola stražnjice.
- Ma, tek su mi poslije rekli da mi se sve vidjelo. Oblačila sam haljinu u mraku, pa nisam niti obraćala pozornost - kazala je. Na izboru u Dubrovniku Vlatka je posebno blistala. Prijateljima je otkrila da je opet zaljubljena. Prije mjesec dana komplimentirala je Mistera Hrvatske, Dinu Bubičića (26) koji je uhićen na riječkom Korzu kako dila ecstasy i speed. Bio je u zatvoru četiri mjeseca.
- On je jako zgodan momak - iskrena je bila voditeljica. Dino i Vlatka prohodali su prije mjesec dana.
- A, joj... Ne bi to komentirala. Ne još, još nije vrijeme - smijuljila se Vlatka na pitanje ljubi li mistera koji ju je priča se, osvojio pameću, šarmom te nabildanim tijelom. I njemu se Vlatka odmah svidjela jer je šarmantna, iskrena i imaju iste poglede na život.
- Razgovarali smo o tome kako smo prošli teške osude javnosti zbog privatnih problema. Imamo puno toga zajedničkoga. Ne skrivam da sam se zaljubio u Vlatku. Dapače, čast mi se time pohvaliti - rekao je Dino. Oglasio se i Josip Radeljak (64).
- Ha, ha, ha, ha! Pogriješio sam jer nije našla šanera nego dilera - smijao se Dikan koji zna i da je Dino dilao drogu.
- Netko tko je jednom bio diler tome će se i vratiti - zaključio je. Vlatka je pobjesnila zbog Dikanovih komentara.
- Šta ima Dikan komentirati mene i mog dečka - protestirala je.

VLATKA: KAJ JE ON OPSJEDNUT SA MNOM
Ivo Karlović (29) snimio je pjesmu “Baš sve”. Neki stihovi su:
“Joj što volim Severine i Alavanjice, sisice razne Vlatkice pokose njihove kokose...”
- Kaj je on opsjednut sa mnom - našalila se Vlatka.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • malozlo 03.11.2008.

    Teško nju pameću osvojiti! Poslje pijetla pile, samo pazi Kokosice na jaja!

  • Beatrix Kiddo 03.11.2008.

    ovo su vlatkine poruke dikanu-------- nijedan nije ti bio ni blizu niti će ko,a ja sam za svakim otišla predaleko al ne stigneš nigdje kada te slome i sruše ti sve ------------ baš slatko kaj ne ?Dilkane oprosti joj ona tebe voli

  • kastelanac 03.11.2008.

    Vlatka(Metak u Petak)Radeljalk joj je bija samo financijska Pomoc.(Glupan) a ona je ionako mlade Momke furala dok je bila sa njim. i moze kad je Zgodna!Samo uzivaj dok mozez!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare