To je to što me zanima!

Mladen restaurira stare igračke, živi od antikviteta i voli kuhati. Njegov šaran je podijelio ekipu!

Pecam 25 godina, to za mene znači opuštanje, mir i psihičku relaksaciju, kaže večerašnji domaćin čiji je šaran već podijelio ekipu...
Vidi originalni članak

Restaurator i prodavač antikviteta ugostit će protukandidate u četvrtom danu ovotjedne 'Večere za 5'. Mladen Glavaš iz Bizovca u show se prijavio jer voli izazove, komunikativan je i voli se družiti. Preferira domaću i tradicionalnu kuhinju i najčešće priprema čobanac.

- Volim obitelj, djecu, oni su mi cijeli svijet. Inače sam ljubitelj životinja, kao i moja obitelj. Imam pet pasa, tri mačke i dva zeca - ispričao je Mladen o sebi.

- Slobodno vrijeme provodim u šetnji po pijacama i vašarima tražeći antikvitete - ili na pecanju. Pecam 25 godina, to za mene znači opuštanje, mir i psihičku relaksaciju. Bijeg od svih briga i problema. Antikviteti su mi i posao i hobi. Živim od njih, školujemo djecu - otkrio je Mladen. Današnji domaćin restaurira stare igračke, a neke i skuplja za svog malog unuka.

IMAO JE I MALU TREMU Damir je za svoju večeru osvojio 34 boda: To na 'Večeri za 5' definitivno ne prolazi...

Večeru će spraviti od šarana, vrganja, soma, slanine, crvene paprike, višnji i jogurta.

- Pečenog šarana ne volim. Slanina možda s vrganjima kao predjelo, to ide crvena paprika unutra, 'par ekselans' - najavio je Antonio.

- Više volim šarana od soma, on mi je dosta suh - dodala je Ruža.

'VEČERA ZA 5' Danas večeru priprema Damir: 'Mislim da ću se baš najesti'

- Volim kad na mulj smrdi, to volim strašno - zaključila je Ksenija.

Novu epizodu 'Večere za 5' ne propustite danas na RTL-u od 17.50! Epizode su dostupne i 24 sata prije prikazivanja na televiziji na platformi Voyo.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • purgersirokibrijeg 17.10.2024.

    Samo da on ne pobjedi,sve kritike i daje naj niže ocjene

Komentiraj...
Vidi sve komentare