To je to što me zanima!

Mladen Grdović hitno otputovao privatnim avionom u Dubai kod arapskog šeika: Evo i zašto

Riječ je o arapskom šeiku Kallishu, koji je za proslavu rođendana svog sina odlučio ugostiti Mladena Grdovića. Šeik obožava njegove pjesme
Vidi originalni članak

Jedan arapski šeik veliki je obožavatelj Mladena Grdovića pa je poslao svoj privatni zrakoplov po pjevača, piše IN Magazin. Grdović će zapjevati svoje brojne hitove na velikoj proslavi u Dubaiju. 

VIRALNA SNIMKA Strankinja se zabavljala u Zadru i sve snimala. Na TikToku pitala: 'Tko je ovo? Hrvati lude za njim'

Riječ je o arapskom šeiku Kallishu, koji je za proslavu rođendana svog sina odlučio ugostiti Mladena Grdovića. Pjevač je, kako piše IN Magazin, uživao u luksuznom VIP tretmanu, a imao je i vremena za obilazak Dubaija.

- Evo, pozdrav IN magazinu. Došao sam malo kod mojih prijatelja u Dubai. Voli vas Mladen Grdović i evo pogledajte malo Dubai dođite mal ona izlet. Ovo je centar, tamo je jarbol. Stupnjeva je previše: 52. Kod nas se može tek sada kupati. Pozdrav iz Dubaija - poručio je Grdović.

U DVORANI 'KREŠIMIR ĆOSIĆ' FOTO Mladen Grdović u Zadru je proslavio 45 godina karijere

Šeik obožava njegove pjesme, a ovo je Grdoviću već četvrti put da na poziv arapskog šeika otputuje u Ujedinjene Arapske Emirate.

- Uvijek se u njegov office u najvišem neboderu na svijetu, kad on ulazi, moraju slušati moje pjesme, najviše voli Dalmatinac sam! - pričao je Mladen te dodao kako i šeik zna riječi pjesme pa zapjeva 'Dalmatinac sam, tu sam rođen ja'.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • dobar loš zao No1 18.06.2024.

    Grdoviću legendo..

  • kajzanavek 18.06.2024.

    Živa legenda. Nedaj se Grdoviću.

  • 18.06.2024.

    Jedini nedostatak je : tamo nema cuge.

Komentiraj...
Vidi sve komentare