To je to što me zanima!

Mišo postaje djed: Ivana Kovač očekuje prvo dijete s Elvirom

Pjevačica Ivana Kovač u kolovozu bi trebala roditi svoje prvo dijete. Mišinoj bivšoj supruzi Aniti vijest o prvoj unuci pravo je svijetlo na kraju tunela, piše Story
Vidi originalni članak

Bivša supruga Miše Kovača, Anita (63) ovih dana proživaljava pravu dramu. Nakon što su je deložirali iz kuće u Tribunju, bivša Miss Jugoslavije preselila se majci podstanarki u Split, a narušeno joj je i zdravstveno stanje.

No Anita se ipak ima čemu veseliti. Njena kći Ivana (39) je trudna, a u kolovozu bi trebala roditi svoje prvo dijete, piše Story. Legendarni Mišo Kovač (75) tako će prvi put postati djed. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Voljela bih proširiti obitelj. Apsolutno se uskoro vidim u ulozi majke - rekla je Ivana sredinom prošle godine.

Mišina kći jedinica već je deset godina u vezi s Elvirom Hasanhodžićem, s kojim uskoro planira i vjenčanje

Anita Kovač i njen partner Vinko Gulin, čija je kuća u Tribunju procijenjena na 3,8 milijuna kuna prodana je na dražbi za 1,14 milijuna. Nakon što su izbačeni iz doma, još će morati otplatiti dug od dva milijuna kuna. 

 

Idi na 24sata

Komentari 115

  • vilim 05.03.2017.

    Krajem 70-ih godina Mišo Kovač je na vrhuncu pjevačke i financijske karijere. Da malo približim tu situaciju to je kao kada bi neko danas vrtio u rukama 3 do 4 milijuna kuna i stanovao u velikom stanu u središtu grada. Mišo je imao veliki građanski stan iz 19 stoljeća u Radićevoj ulici u koji su dolazili samo prvi sa glazbene estrade. I danas od sveg tog sjaja nema ničega, ovrhe, Alzheimer boleština, razmaženi sin poginuo jer se pred djevojkama pravio važan igrom ruskog ruleta s "koltom" koji mu je upravo darovao Mišo za 17-i rođendan, kćerka Ivana teška ovisnica na heroinu, bivša žena misica razmažena u luksuzu danas je na ulici a imali su sve što se može samo sanjati !!..

  • Hiroo_Onoda 04.03.2017.

    . . . Samo da mali ne počne mucati kad ga zagleda.

  • menart 03.03.2017.

    Meni je ona uvik bila draga a kad je pivala malu mafijozu na splitu sam se bas odusevio. Samo pravo.. sretno Ivana tebi i obitelji. Veliki pozdrav iz njemacke

Komentiraj...
Vidi sve komentare