To je to što me zanima!

Mirela Rupić: Nadam se da će Višnjić doći i u Šibenik

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Glumac sa suprugom navodno stiže u Hrvatsku. Mirela mu želi ugodan boravak, a ako ga sretne, ne želi da joj se Ivana Vrdoljak slučajno obrati
Vidi originalni članak

Vijest da Goran Višnjić dolazi u Hrvatsku iznenadila je Mirelu Rupić. Za Arenu je ispričala kako se nada da će Goran imati snage doći i u Šibenik. Ona, kaže, može pogledati u svačije oči, a osobito u Goranove. Svog bivšeg ljubavnika stavlja u kategoriju Dalmatinca za kojeg vjeruje da mu izvanbračna kćerka nije prepreka da dođe u svoju zemlju. Goranu u Hrvatskoj želi ugodan boravak, no ako ga vidi sa suprugom Ivanom Vrdoljak, želi da joj se "dotična" ne obrati. Šibenčanka mu je sve oprostila, ali priznaje kako više nikad ne bi mogla biti s njim u vezi. Svoju priču s Goranom doživljava kao slatki grijeh jer su dobili prekrasno dijete, Lanu Lourdes.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • sablja 03.06.2009.

    Baš se zabavljam čitajući i prebrajajući minuse na svaki komentar koji ne \"pljuje\" po Mireli. Ali eto, tako to rade naši \"moralisti i kršćani\", koji ne opraštaju ni onoliko koliko je propovijedao Isus. Konačno, nije bitna Mirela. Bitan je Višnjić koji ne poštuje ono najbitnije a to je njegova kći, dakle biće kojemu je dao život i koje je produžetak njegovog postojanja. Da li se to dogodilo planirano ili neplanirano, također nije bitno. Sad je tu i to je jedina istina. A bježeći od istine upravo je Višnjić doveo situaciju do apsurda i od Mirele stvorio traženu osobu.

  • Chilily 03.06.2009.

    daj mirela skupi ostatke ostataka svog dostojanstva i odj..... iz medija više!! da, skužili smo da imaš izvanbračno dijete i DA, znamo da je goran višnjić otac. sad odfakaj.

  • dambo 03.06.2009.

    Sabljice...Visnjic je dokazao da je Prepametan i da te uoste nije poznavao.Da je znao sa kim ima posla bezao bi kao od vraga.On je dokazao i pokazao da mu je porodica najvaznija,gradi svoju karijeru u Americi...a ti si dokazala da si sponzorusa,ne vjerujes u Boga(s obzirom da donosis djete na svijet sa ozenjenim covjekom,zapostavljas sina,vucaras se okolo sa narkomanima i sumnjivim tipovima,lovis muskarce sa dubokim dzepom,ali ti ne pada na pamet da bas takvi pored sebe trebaju zene koje imaju puno vise u sebi sem rupu medju nogama.Samo se ti cudi Mirela zasto ljudi pljuju po tebi,ali ocito da ti fali inteligencije da to ukapiras.

Komentiraj...
Vidi sve komentare