To je to što me zanima!

Miranda i Marisa očarale u božićnoj reklami za rublje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Djevojka Orlanda Blooma jedna je od "Viktorijinih anđela" koja je zabljesnula u spotu američkog redatelja specijaliziranog za blockbustere
Vidi originalni članak

Victoria's Secret za ove božićne blagdane pripremila je poseban poklon za svoje muške obožavatelje. Za snimanje nove reklame angažirali su američkog redatelja Michaela Baya (44). On se proslavio blockbusterima koji obiluju spektakluarnim scenama. Uspješan recept primijenio je i za novu reklamu donjeg rublja, samo što su ovog puta prave zvijezde bile manekenke. Miranda Kerr (26), Alessandra Ambrosio (28)  i Marisa Miller (31) pokazale su svoje čari pozirajući u spotu u izazovnom donjem rublju.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • BlackdoG_1 07.12.2009.

    Da su manekenke iste ko i druge \"normalne\" djevojke ne bi privlačile pažnju ;) Ovako, druge \"normalne\" im zavide kaj izgledaju ko nacrtane ;) To im je posao i za to dobiju milijune.. Dobro, ima stvarno premršavih al navedene su \"u normali\" za manekensku pojavu ;) Meni nema ništa bolje od visoke vitke djevojke mmmmm.. 100 ljudi 100 čudi 1000 ukusa ;)

  • pernica 07.12.2009.

    kakva je to ženska ljepota kad nose veličinu 34-36? sramota!tko može u to ući?djete od 10 god. i 40 kg. jadne te cure-zato se i razbole. poznato je da su kreatori većinom homoseksualci-stoga oni forsiraju takva muškobanjasta anoreksična tijela-bez oblina. ove izgledaju malo ženstvenije zahvaljujuć push-up grudnjaku.svejedno su još premršave!!!!papati cure,papati veličina 40 je normalna!!!!!TO JE ŽENA!

  • HBCRO 06.12.2009.

    Hm cure su lijepe i zgodne al koja kila više bi im lijepo stajala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare