To je to što me zanima!

Milko iz 'Ljubav je na selu': 'Ma javljaju mi se žene, ali nisu mi interesantne kao moja bivša'

Milko Ercegović je u 'Ljubav je na selu' ugostio Jasnu, Anu i Mandu, ali nijedna od njih nije uspjela osvojiti njegovo srce. Sad je u odličnim odnosima s bivšom suprugom
Vidi originalni članak

Javlja mi se puno gospodična, međutim nisu mi interesantne. Imam jednu prijateljicu s kojom tu i tamo popijem kavu, malo popričamo, no nije došlo do nikakvog bliskog susreta, rekao je Milan Milko Ercegović (73) za RTL.

NE BOJI SE ZASUTI RUKAVE Milena Lutz se vraća u 'Ljubav je na selu': 'Osjećam se kao neki magnet koji će približiti nekoga'

Šibenčanina su gledatelj mogli upoznati u RTL-ovim showovima 'Večera za 5 na selu', 'Tri, dva, jedan – ho, ho, ho!', kad je kuhao u ekipi s umjetnicom Duškom Zaninović i policajcem Milom Perkovom te u 15. sezoni 'Ljubav je na selu'.

Milko je u 'Ljubav je na selu' ugostio tri dame JasnuAnu i Mandu, ali nijedna od njih nije uspjela osvojiti njegovo srce. Sad je u odličnim odnosima s bivšom suprugom.

- To je zapravo bivša i sadašnja gospođa. Često odemo na večeru, ima 59 godina i savršeno izgleda. U jako smo dobrom odnosu i druge me ne zanimaju - priznao je Milko.

Ranije nam je otkrio što će pružiti onoj dami koja osvoji njegovo srce.

- Jedan ugodan, zabavan život bez puno stresa, da bude dosta zafrkancije, da nema ispada, nema lažne komunikacije, nema vike... Mogao bih toga još puno nabrojati, ali prvenstveno toplinu i jednu vrstu ljubavi - ispričao je Šibenčanin.

OPISALA IDEALNOG MUŠKARCA Nikita se vraća u 'Ljubav je na selu': 'U celibatu sam 12 godina'

Ispričao nam je i je li mu kod žene bitniji fizički izgled ili karakter.

 - Što ja znam, pazi, ako uzmeš tortu i vidiš je kako je lijepa, a kad je zagrizeš ne valja, reklo bi se bez ukusa i mirisa...Važno je i jedno i drugo, i da je lijepa, zašto se žene zovu ljepšim spolom? Prema tome, prioritetno je da izgleda, a karakter - i da je malo lošiji, može se popraviti, a izgled se ne može popraviti pa ne znam što da se odjene na njega - objasnio je Milko.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Jorgovann 05.08.2024.

    koji je q... tim starim likovima

  • JurekJuric 05.08.2024.

    Stari prdonja je željan pažnje i zarade a i da bivšoj dokaže koliko je poželjan ali da išta valja žena ga sigurno nebi ostavila...

  • ucjena 05.08.2024.

    Stari ne ide više ni rizični rad,, j, ga, mogo bi riknit

Komentiraj...
Vidi sve komentare