To je to što me zanima!

Milena je zbog Ante dala otkaz i želi se preseliti kod njega: 'Sve me to pomalo počelo šokirati'

Ja sam došla autom u nadi da se zajedno vraćamo za Pelješac, odgovorila je farmeru na pitanje je li bila jeftina avionska karta
Vidi originalni članak

Tijekom spojeva na slijepo u emisiji 'Ljubav je na selu' svoju zlatnu djevojku upoznao je i farmer Ante Munitić (44)  iz mjesta Donja Banda na Pelješcu.

SLUČAJ IZ 2020. GODINE Kseniju gledamo u 'Ljubav je na selu', a majka je bivše pjevačice ET-a: Bila je osuđena za klevetu

Milena je otkrila Anti da je iz Dubrovnika, a Lena je komentirala da odlično izgleda za svoje godine i da bi je ona vodila kući. Klara je najavila da će se boriti za Antu. 

- Ja sam došla autom u nadi da se zajedno vraćamo za Pelješac - odgovorila je farmeru na pitanje je li bila jeftina avionska karta. 

Ante je rekao Mileni da joj je minus ako navija za Dinamo, a ona mu je ispričala kako je sve svoje stvari ponijela u tri kovčega i da je zbog njega dala otkaz.

VARAŽDIN I OKOLICA Stela iz 'Ljubav je na selu' stiže u 'Večeru': S Tomislavom našla sreću, sad planiraju i vjenčanje

- Dala sam otkaz u firmi i ponijela sve u svoja tri kofera. Sigurna sam da sam ta koju tražiš. Vidi, Ante, primijetila sam da ti treba jedna ljuta Hercegovka - istaknula je Milena koja je zaključila da je rastao njegov interes, a Ante je rekao da se smanjio. 

- Kako je tekao razgovor, ona je u mojim očima tonula sve dublje - poručio je farmer.

- Mene je to sve pomalo počelo šokirati - dodao je.

'LJUBAV JE NA SELU' Mijo je odbio Katin dolazak, a onda izbacio bajkericu Mariju: 'To je igra. Moraš to prihvatiti'

Inače, Munitić je električar po struci. Posjeduje konobu te vinograd u kojem provodi vrijeme kada, kako kaže, želi odmoriti živce.

– Nikoga ne vidim i ne čujem i pričam s vinovom lozom – rekao je prije emitiranja emisije, a već je dva puta bio u braku.

– Tješi me ona izreka da bez treće nema sreće – našalio se jednom.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • OBJEKTIVNIopettu 18.09.2023.

    Bjezi glavom bez obzira.

  • DancingQueen 18.09.2023.

    Bome ja mu ne bi povjerila da mi struju radi u kući.

  • Mortivoje 18.09.2023.

    Ovo mi je tužno za gledati. Veli mi sestra da ne bi jurila za njim ovako pa da je Heri Cavill a ne ovaj Ante... Eh žene žene

Komentiraj...
Vidi sve komentare