To je to što me zanima!

Milan je tražio savjet astrologa da riješi problem sa Severinom

U svom kafiću sastao se s astrologom Dušanom Veličkovićem koji je na laptopu gledao položaj zvijezda i planeta te objašnjavao Milanu situaciju, piše srpski Alo!
Vidi originalni članak

Pisalo se da za feng shui savjete plaća i po 360.000 kuna, da je po savjetu vračare srušio kuću i 'upecao' Severinu (41)... Milan Popović (47) sad je od astrologa navodno potražio i savjet za rješavanje bitke za skrbništvo nad malim Aleksandrom, piše srpski Alo!

Fotografi tabloida snimili su ga dok je u svom kafiću razgovarao s astrologom Dušanom Veličkovićem.

- Astrolog je bio izuzetno tih, tako da se u početku nije čulo što pričaju, no kad su se opustili točno se znalo da su se sastali kako bi Milan uz pomoć zvijezda što prije riješio svoj aktualni problem sa Severinom - rekao je izvor za Alo!.

Veličković je, dodaje izvor, na laptopu gledao položaj zvijezda i planeta te objašnjavao Popoviću što ga čeka u narednom periodu. Rekao mu je kad će biti najbolje vrijeme za razgovor s odvjetnicima i rješavanje pitanja skrbništva. Nakon njihova razgovora Milan je izgledao zadovoljno.

Nastavlja se 'prepucavanje'

Srpski 'kralj bakra' za Index je pak rekao da sina nije vidio od 19. srpnja. Htio ga je odvesti na ljetovanje, no Severina mu to nije dozvolila. Rekla je da dijete ima svoje navike i red koje se, dodaje, uklapaju samo u njen raspored. 

Tvrdi da joj na korištenje nije dao ni domenu ni mail adresu koju koristi, a tako ni šifre.

- Lažne optužbe za krađu su očigledno proizvod neznanja i nepoznavanja prava informacijskih tehnologija - stoji u Milanovu priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • sretnodijete 23.08.2013.

    Milanu ocito nisu sve daske na broju! Gatare, prorocice, feng shui....frajer je malo zaglibio.....Bolje da potrosi te novce na nekog dobrog psihologa ili psihijatra!

  • zahira45 23.08.2013.

    Nemoj majke ti da je ženi, upropastio bi joj život!

  • zahira45 23.08.2013.

    Seve se boji sa razlogom. Čini mi se kako se bogatun dosjetio da umjesto da naruči i plati ženu koja će mu roditi i predati dijete, našao Sevku, odglumio veliku ljubav i sad bi bio veliki tata. Ma potpuno sam sigurna da ako mu se dodijeli zajedničko skrbništvo jednoga dana imati ćemo medjunarodni spor jer...jednoga dana on sina neće vratiti. I da se to ne desi svojim platežnim mogućnostima manipulirati će djetetom i okretati ga protiv majke. Njegovo blačenje majke djeteta po medijima dovoljno govori o njemu. Jednoga dana njegov sin će ponešto od toga naći na internetu. Ma sramota živa, balkančina se pokazao u pravom svjetlu. Mislim da nadležne institucije trebaju zaštititi dijete, ono treba sada mamu, smirenu i sretnu...Kakvo zajedničko skrbništvo?? Žena donijela odluku da ga donese na svijet unatoč sirovini, nisu u braku niti živjeli zajedno čak niti zakonski rok kojim se priznaju vanbračne zajednice...Ma svi znamo što bi bilo da ga on odgaja. Pokazuje svaki dan kakav je. Žao mi i Sevke, nema sreće u ljubavi.Tako je to sa uspješnim ženama. Sretno Severina, posebno sretno malom, predivnom Alexandru!

Komentiraj...
Vidi sve komentare