To je to što me zanima!

Mick Jagger (81) na Olimpijskim igrama pratio je mačevanje sa sinčićem Deverauxom (7)...

Pjevač ima osmero djece s pet različitih žena. Najmlađe dijete, sina Deverauxa, dobio je 2016. sa sadašnjom djevojkom, koreografkinjom i bivšom balerinom Melanie Hamrick
Vidi originalni članak

Pjevač kultne grupe Rolling Stones Mick Jagger (81) imao je ovih dana posebnu pratnju na Olimpijskim igrama u Parizu. Na tribinama je sjedio sa svojim sinom Deverauxom (7). Gledali su mačevanje i uživali, javlja Daily Mail.

Mick Jagger ima osmero djece s pet različitih žena. Najstarija kći Karis, koju je dobio 1970. s glumicom Marshom Huntom, ima 53 godine. Drugo dijete, kćer Jade (52), rodila mu je bivša supruga Bianca Jagger. S glumicom Jerry Hall dijeli četvero djece - kćeri Elizabeth (40) i Georgiju May (32) te sinove Jamesa (39) i Gabriela (26).

SRETNE VIJESTI Kći Micka Jaggera očekuje svoje prvo dijete: 'Naš novi prijatelj'

Lucas (25) je stigao u vezi s manekenkom Lucianom Gimenez Morad, a svoje najmlađe dijete, sina Deverauxa, dobio je 2016. sa svojom sadašnjom partnericom koreografkinjom i bivšom balerinom Melanie Hamrick.

Krajem prošle godine priznao je da se njegov pristup očinstvu promijenio tijekom godina.

- Malo izađete iz prakse, to nije kao vožnja bicikla - rekao je frontmen Rolling Stonesa u intervjuu za The Guardian. Osim toga, istaknuo je da uživao promatrati kako njegova djeca razvijaju nove strasti dok su odrastala. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Tona Kolar 01.08.2024.

    Baš mu je sladak sin, a Mick je legenda Rock & Rolla.

  • Adisibio 01.08.2024.

    Sin i pradjed.

  • Aglaonema 31.07.2024.

    Dedek

Komentiraj...
Vidi sve komentare