To je to što me zanima!

Miach i Grše završili kao Adele! Spustio se pljusak, ali publika je ostala do kraja: 'Hvala vam...'

Hvala što ste ostali unatoč nevremenu, napisala je pjevačica Miach na Storyju. Objavila je djelić atmosfere tijekom izvedbe pjesama 'NLO' s Hiljsonom Mandelom i 'Led' koju izvodi s Gršom
Vidi originalni članak

Mlade hrvatske glazbene senzacije, Miach i Grše, nastupili su u Jakšiću u 'Kolibi 21', a nastup im nimalo nije pokvarilo nevrijeme koje se spustilo nad požeškim krajem. Mlada pjevačica Mia Čičak, poznatija kao Miach, sve je podijelila na svom Instagramu. 

CIJELI MJESEC JE U NJEMAČKOJ Ni jak pljusak nije je zaustavio: Adele oduševila u Münchenu, a cipele zamijenila tenisicama...

- Hvala što ste ostali unatoč nevremenu - napisala je na Storyju, a objavila je djelić nastupa tijekom izvedbe pjesama 'NLO' s Hiljsonom Mandelom te 'Led' koju izvodi s 'kraljem Billboarda' Grgom Šipekom poznatijim kao Grše. A na videima se vidi kako je bend pokrio dio opreme radi zaštite od kiše. 

Ovaj glazbeni par već je 27 tjedana s pjesmom 'Fantazija' na Billboardu, a Grše se može pohvaliti kako mu je, uz 'Fantaziju' još četiri pjesme na ovoj prestižnoj ljestvici. 

KONCERT LJETA U VODICAMA 'Kralj Billboarda' Grše napravit će spektakl u Vodicama: Vlada već danima velika potražnja...

Najnovija 'Forza' devet tjedana je na ljestvici, 'Mangio Pasta' 13 tjedana, 'Tokyo Drift' 26 tjedana, 'Mamma Mia' 69 tjedana, a čak 70 tjedana na listi se nalazi njegov 'SIP'. 

SRPSKI REPER Kontroverzni Desingerica: 'Ženi smeta kad ljudima pljujem u usta, a moji roditelji su ponosni'

Mlada Mia nastupila je u pulskoj Areni prije velikog koncerta svjetske glazbene zvijezde Jasona Derula, a sada je očekuje nastup 17. kolovoza na zadarskom Forumu gdje će pozornicu dijeliti s grupom Connect i eurovizijskim predstavnikom Baby Lasagnom. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • vidime 15.08.2024.

    Fotke su vrhunske. Miach ne bi samu sebe prepoznale. Tko je fotkao morao je biti mirnije ruke

Komentiraj...
Vidi sve komentare