To je to što me zanima!

Miach i Grše nižu samo hitove, ona nam otkrila: 'Vjerujem da ćemo ponovno surađivati...'

Miach je proteklog vikenda nastupila u Zadru s Baby Lasagnom i grupom Connect, a za 24sata kaže da bi ponovila duet s Gršom
Vidi originalni članak

Meni je bilo super. Publika je bila odlična i nadam se da su se dobro zabavili. Marka sam tu noć prvi put upoznala, a Connect dečke znam već od prije, tako da je bila super atmosfera i u backstageu, pričala nam je mlada pjevačica Mia Čičak, poznatija kao Miach, nakon nastupa na zadarskom Forumu proteklog vikenda.

IMAJU HIT DUETE Miach i Grše završili kao Adele! Spustio se pljusak, ali publika je ostala do kraja: 'Hvala vam...'

Jedna od predvodnica novoga zvuka nastupila je pred tisućama ljudi, a nedavno se predstavila s pjesmom "Vanilla Sky" u duetu s Tam.

- Tam i ja poznajemo se već duže vrijeme, spojili su nas zajednički prijatelji i glazbeni kolege i nekoliko puta smo već spomenule kako bismo htjele napraviti zajedničku pjesmu. Bila sam jako sretna kad mi se javila s prijedlogom “Vanilla Sky”. Prvo smo na pjesmi radile na daljinu, a onda je ona došla i do Zagreba, pa smo zajedno s producentom Lockroomom završili pjesmu u našem zagrebačkom studiju. Odmah na prvo slušanje pjesma mi je zvučala kao stvorena za ove ljetne dane, ima u sebi dobru vibru i nadam se da se i ljudima sviđa koliko i nama - kaže Miach.

Velike hitove stvorila je s reperom Gršom, njihove pjesme "Led" i "Fantazija" broje milijunske preglede.

- Vjerujem da će biti još zajedničkih pjesama u budućnosti. Nismo niti dva dueta u startu planirali, pjesme su se dogodile prirodno, tako da vjerujem da će tako biti i u budućnosti - priznaje pjevačica.

Gršu i nju nedavno je "oprala" kiša na nastupu u Jakšiću, a Miach nam kaže da joj je to bio jedan od dražih nastupa.

- Kiša je krenula taman prije nego sam trebala pjevati “Led" i nisam znala trebam li zaustaviti set ili nastaviti, ali budući da je publika bila toliko divna, odlučila sam nastaviti dalje. Grše je također istrčao na stage i dok smo nastupali kiša je postajala sve jača i jača. To nije zaustavilo niti publiku da skače i pjeva, a i niti nas, pa je bilo baš jedno divno iskustvo - kaže Miach.

KONCERT LJETA U VODICAMA 'Kralj Billboarda' Grše napravit će spektakl u Vodicama: Vlada već danima velika potražnja...

Imala je čast zabavljati obožavatelje Jasona Derula u Puli prije njegovog nastupa.

- Bila mi je velika čast nastupati u pulskoj Areni i jako sam zahvalna na toj prilici. Predivno je biti na toj pozornici i tijekom nastupa imati pogled na takav magičan povijesni ambijent i hvala svima što su došli tako ranije, na moj nastup. Jasona nažalost nisam upoznala, susreli smo se na tonskoj probi, dok je on bio na stage-u, a ja u svojim pripremama, no nismo se uspjeli upoznati. Možda drugi put - poručila je.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • bigpep 21.08.2024.

    Kaj mislite koliko para dobe za nastup mijač i gršee?

  • Gavran13 19.08.2024.

    Zanimljiva curka i "osvježenje" između ovih jednih te istih napumpanih i umjetnih "ljepotica". Kod nas ovaj vikend imala koncert.

  • Linz 19.08.2024.

    Is'sa ti Boga ................................... tko je ova individua ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare