To je to što me zanima!

Mia Dimšić o kritikama: 'Meni svaka usporedba s Taylor Swift može bit samo kompliment'

Usporedbe dvije pjevačice samo se nižu na društvenim mrežama. Iako su komentari trebali biti kritike, Mia ih je shvatila kao velike komplimente, a o svojoj najdražoj pjevačici nam je pričala i nakon pobjede
Vidi originalni članak

Od kada je Osječanka Mia Dimšić (29) pobijedila na Dori uz svoju pjesmu 'Guilty Pleasure', komentari gledatelja ne prestaju stizati. Neprestano ju uspoređuju s poznatom pjevačicom. Ipak, Mia vidi samo pozitivnu stranu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako su komentari trebali predstavljati kritike, oni su za mladu pjevačicu samo komplimenti, a Mia nam je to i potvrdila u subotu nakon velike pobjede.

- Meni je ona, ne samo najdraži pjevač i kantautor, nego mi je sve. Svaka njezina izjava, citat, način, radna etika te žene, njezin put, njezina odlučnost u životu, ma meni svaka usporedba s Taylor Swift može bit samo kompliment jer realno, moje skromno mišljenje je da je ona trenutno najjači tekstopisac na svijetu. Meni osobno, kao nekome tko pazi na tekstove i jako je na njih slab - rekla je pobjednica.

NAVIJALI SU ZA MLADOG IZVOĐAČA Strance šokirao odabir na Dori: 'Hrvatska voli biti u polufinalu, pokrali ste Marka Bošnjaka!'

Mia je već ranije bila otvorena po pitanju toga da je za nju Taylor Swift (32) jedan od najvećih glazbenih uzora. To je govorila i na početku karijere kada je uglavnom bila poznata samo u Slavoniji. I tada se pjevačicu uspoređivalo sa zvijezdom zbog nevjerojatne sličnosti u stilu i glasu.

Podsjetimo, već nakon izvedbe, Twitter je 'eksplodirao' kritikama, a niti u jutarnjim satima obožavatelji nisu stali. Mnogi smatraju da je pobjednička pjesma plagijat, odnosno da jako podsjeća na stari hit poznate pjevačice Taylor Swift, 'Willow'. Na TikToku čak kruži video u kojemu su gledatelji 'smiksali' dvije glazbene trake kako bi vidjeli koliko su slične.

- Taylor želi svoju pjesmu natrag - samo je jedan od brojnih komentara.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 106

  • blago tebi jesi pametan 21.02.2022.

    Mia, pjesma je super, ti si super cura, sretno na ESC.

  • 21.02.2022.

    Mia, volim te al ova izjava ti zvuci plitko.

  • Iovani Italo 20.02.2022.

    Kako te nije stid ukrasti tude

Komentiraj...
Vidi sve komentare