To je to što me zanima!

Meri Cetinić o gubitku kćeri: 'To je toliko strašna bol. Oko dvije godine nisam imala glasa...'

Ivana je preminula u lipnju 2021. godine u splitskoj bolnici nakon teške bolesti. Imala je 43 godine, a tužnu vijest potvrdila je njezina majka Meri
Vidi originalni članak

Ona je bila moj svijet, moj život, moje sve, moja najveća radost, moja najveća sreća i moja najveća bol i tuga, priznala je pjevačica Meri Cetinić (71) za IN Magazin. Dotaknula se kćeri Ivane, nakon čije je smrti mislila da više neće pjevati. 

'SAMO TUGA OSTAJE' Meri Cetinić oglasila se nakon tragedije u Malom Lošinju: 'Na tom trajektu sam snimala spot'

- Jedno dvije godine uopće nisam imala glasa. Pokušavala sam kao idem nešto zapjevati, ali nije izlazilo ništa. Toliko je bilo to sve zgrčeno, to je toliko strašna bol - otkrila je Cetinić.

Dodala je kako joj je u najtežim trenucima pomogla vjera.

- Vjera me je izliječila. Išla sam na mise, to me smirivalo. Ojačala sam, nekako prebrodila. A što reći - rekla je pjevačica, koja posljednjih godina živi u obiteljskoj kući u Blatu na Korčuli.

SLAVI 71. ROĐENDAN Glazbena diva počela je još kao djevojčica, a doživjela je i dvije velike tragedije u životu...

- Bilo mi je previše gužve, gradova, televizije, medija, studija, jednostavno mi to više nije bilo važno. Bila sam u velikoj boli, tuzi i trebalo je vremena da se čovjek nekako digne i nastavi živjeti dalje. Morala sam sama nekako se sa svim tim izboriti i naći ponovo svoj mir i dignuti se ponovo, hodati i to vam je to. Tko će vas, morate sami - zaključila je.

Ivana je preminula u lipnju 2021. godine u splitskoj bolnici nakon teške bolesti. Imala je 43 godine, a tužnu vijest potvrdila je njezina majka Meri.

- S neizmjernom boli javljam da je moja ljubljena kći Ivana Burić preminula. Bila si moj dragulj, tvoja prekrasna poetska duša, puna ljubavi i nježnosti, veliki glazbeni talenat, humor...činile su naš život sretnim, prepun ljubavi...Opaka bolest je prijetila, ali smo je savladavale zajedno...Ovaj put je bila jača, nismo uspjele, sunce moje i dragi Bog te je uzeo k sebi u svoj zagrljaj, prema nebeskim visinama, zvijezdama - napisala je Cetinić tada na Facebooku.

GLAZBENA DIVA ZA 24SATA Meri Cetinić nakon ovacija u Areni: 'Težak put mi je zapisan'

Meri je Ivanu rodila s 23 godine te odgojila ju je kao samohrana majka. Bila je sretna što je Ivana odabrala glazbu kao životni poziv i što su imale priliku surađivati.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Miške 28.08.2024.

    Fuj

  • crozdrtava 27.08.2024.

    Sjecam se njezine kćerke kada je bila jako mala lijepa mala crna prelijepa djevojčica.,Doazila je sa Meri na probe u vojni orkestar ratne mornarice na gripama.

  • ilcommentatore 27.08.2024.

    Sve, ali apsolutno SVE pjevačice se mogu sakrit pored Meri Cetinić. Tako kompletna glazbenica se nije rodila niti će.

Komentiraj...
Vidi sve komentare