To je to što me zanima!

Melania Trump o prvom spoju s Donaldom Trumpom: 'Bili smo sami u autu, bilo je posebno..'

Bivša manekenka, podrijetlom iz Slovenije, upoznala je gospodina Trumpa 1998., a par se vjenčao 2005. Sljedeće godine rodio im se sin Barron.
Vidi originalni članak

Melania Trump je nakon duge dvije godine izbivanja iz javnosti dala prvi intervju. Bivša prva dama trenutačno promovira svoje memoare pa se tako prisjetila i prvog spoja s Donaldom Trumpom.

Prema njezinim riječima Trump je u vrijeme njihovog upoznavanja već bio poznat kao ugledni poslovni čovjek pa zbog toga nisu mogli otići u restoran, kafić ili kino. Tako ju je Trump odveo negdje  gdje mogu imati privatnost. Zajedno su otišli razgledavati imanje koje je namjeravao kupiti, a Melania je taj prvi spoj opisala kao vrlo lijep.

IZRAZ LICA GOVORI SVE VIDEO Melania Trump jedva se suzdržavala da ne prasne u smijeh na nastupu glazbenika

- Zato što smo bili sami u autu oko sat ili sat i pol. Nikakve druge buke, nema drugih ljudi. U to je vrijeme je već bio poznat kao slavna osoba, pa je bilo jako lijepo jednostavno biti nasamo s njim. Voljela sam viziju koju je imao. I povezanost koju smo imali. Bilo je vrlo posebno - ispriča je za Fox News.

Osim toga, Melania je otkrila i kako su izgledale njihove zaruke.

NA JESEN Melania objavljuje memoare

- Bio mi je rođendan. I bila je Met Gala. Sve u jednoj večeri. Već smo bili kod kuće, oboje u gala izdanjima - prisjetila se.

Bivša manekenka, podrijetlom iz Slovenije, upoznala je gospodina Trumpa 1998., a par se vjenčao 2005. Sljedeće godine rodio im se sin Barron.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Jopazg 28.09.2024.

    Ima slovenka zeludac od inoxa…

  • Forbidden One 28.09.2024.

    Ovo je očiti primjer gdje vrijedi ona izreka koji bi svaki muškarac trebao imati u glavi kad ga odbije neka cura, žena... "Ne postoji ružan čovjek, samo siromašan" 💪🏻

  • r e t i 28.09.2024.

    Čovjek koji ima 78 godina i frizuru kao da ga mama svako jutro počešlja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare