To je to što me zanima!

Mel Gibson: Još me malo tračajte i zatvorit ću crkvu

Glumac je čuo kako ga tračaju u njegovoj župi zbog razvoda i ljubavnice. Razbjesnio se i počeo prijetiti kako će zatvoriti crkvu ako se to nastavi
Vidi originalni članak

Trudna ljubavnica Oksana Grigorieva i razvod nakon 28 godina braka od supruge Robyn s kojom ima sedmero djece, glavna su tema tračeva u crkvi Mela Gibsona. Glumac je čuo župljane kako ga ogovaraju i razbjesnio se. Popeo se do oltara i počeo prijetiti.
- Sasvim je izgubio kompas. Ispred dva svećenika i biskupom hodao je gore dolje i govorio kako neće trpiti da ga se osuđuje ili omalovažava. Pokušao je zastrašiti vjernike ljuto zureći u njih. Zaprijetio je i kako će zatvoriti crkvu ako se tračanje nastavi. Da nije napravio što je napravio ne bi nitko pričao o njemu, ali sam se 'usosio' i sada pokušava kontrolirati situaciju - kazao je jedan od vjernika koji zajedno s Melom idu u crkvu. Glumčeve prijetnje nisu tako bezopasne jer je on sam sagradio crkvu vrijednu 238 milijuna kuna, a posjeduje i zemljište na kojem se nalazi.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • shorty 05.06.2009.

    Mel je legenda!! i samo je čovjek! sa grijesima i bez njih!

  • miroljubiv 05.06.2009.

    Ja zaista ne kužim te svećenike,svi znamo da imaju nekog i da upražnjavaju odnose,celibat je za maloumne i jako naivne,i sad će se netko naći popovati mu što čovjek želi slobodu.bit će rastava sve više i više,dok ne počnemo gradit temelj na ljubavi i vjernosti.uh,što ne podnosim licemjere koji mu popuju a skrivećki to rade sve kao i on.

  • palača 05.06.2009.

    ima pravo al ne smije se obazirat,vec se trebao naviknuti na to,on je katolik uz to sve sta je zvijezda.mislim da je puknuo te od alkohola te od slave ko svi oni skoro,daj boze da mu bude sretan brak

Komentiraj...
Vidi sve komentare