To je to što me zanima!

Curila joj krv iz nosa: Mel B je u strahu za zdravlje svoje kćeri

Bila je dezorijentirana i slaba. Uplašila se, nikad joj dosad nije curila krv iz nosa, i zato sam je odvezla u bolnicu, kaže pjevačica koja se boji da je Angel jako bolesna
Vidi originalni članak

Kćeri bivše članice grupe Spice Girls u srijedu je curila krv iz nosa. Ništa neuobičajeno, pomislili biste. Ipak, Mel B (38) šestogodišnju Angel u četvrtak ujutro hitno je odvezla u bolnicu. Nakon pregleda, liječnici su navodno utvrdili da to što joj je curila krv iz nosa i nije baš tako bezopasno. 

- Bila je dezorijentirana i slaba. Uplašila se, nikad joj dosad nije curila krv iz nosa, i zato sam je odvezla u bolnicu - rekla je Melanie Brown. 

Pjevačica se čak i rasplakala te rekla da su liječnici njenoj kćeri dijagnosticirali 'neki ozbiljniji poremećaj' i obavili sve moguće pretrage. 

- Dali su mi naslutiti da nešto nije u redu. Uplašena sam kao nikad dosad. Čekamo rezultate pretraga i nadamo se da će naša curica biti dobro - kroz suze je rekla Melanie za 2DayFM. Dodala je kako mala Angel vjerojatno ima infekciju sinusa ili krvnih žila ili šum na srcu. Mel B Angel ima iz veze s Eddyjem Murphyjem (52).

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mutna77 16.01.2014.

    Neka sve bude dobro samo...

  • Bad Blue Boy 16.01.2014.

    nema straja mala je na koki!!!

  • BudimoRealniNe 16.01.2014.

    Drugi portali pišu da joj je prvo išla krv iz nosa i da ju taj dan nije vodila u školu, a sutradan joj je išla krv iz očiju i tu je onda nastala panika....

Komentiraj...
Vidi sve komentare