To je to što me zanima!

Meghan Markle privukla pažnju u crvenoj haljini, ali gdje je bio Harry? 'Sve mu je organizirala'

Crvena haljina s dubokim dekolteom i prorezom naglasila je vitku figuru Meghan Markle. A dok se ona pozdravljala sa svojim obožavateljima, uz nju nije bio njezin suprug, princ Harry...
Vidi originalni članak

Meghan Markle privukla je pažnju kada se pojavila na događaju za dječju bolnicu u Los Angelesu u subotu navečer. Za tu priliku odjenula je crvenu haljinu dizajnerice Caroline Herrere, a Daily Mail navodi kako je istu haljinu vojvotkinja od Sussexa nosila 2021. godine na večeri posvećenoj veteranima. 

U subotu je navečer pozdravila svoje obožavatelje, a na događaj su stigle i druge zvijezde kao što su Kaley Cuoco i Jamie Lee Curtis, a Demi Lovato je nastupila. No mnogi su primijetili kako nešto, odnosno netko, nedostaje pokraj Meghan. 

Ona se pojavila sama, bez princa Harryja. Strani mediji navode kako je princ otišao s prijateljima na planinarenje da proslave njegov 40. rođendan koji je bio prije par tjedana. Izvori bliski paru tvrde da je sama Meghan organizirala putovanje za supruga i njegove prijatelje. 

'OMALOVAŽAVA DRUGE' Nitko ne želi raditi s njom, daju otkaz nakon par mjeseci: 'Ona je diktatorica u visokim petama'

U posljednje vrijeme se Harry i Meghan pojavljuju sami na raznim događajima. Princ je tako sam bio u Londonu te imao 'kvazi-kraljevsku turneju' koja je trajala više od dva tjedna, a tijekom nje je posjetio još New York i Lesoto. 

Mediji navode kako par, kao i mnogi drugi, imaju nesuglasice u braku, i to oko odgoja djece, sina Archieja (5) i kćeri Lilibet (3). Harry navodno ne želi djecu pokazivati u javnosti, dok Meghan ne vidi ništa loše u tome da zajedno s njima idu na neke lokalne događaje. 

POSJETILI KOLUMBIJU Meghan Markle pohvalila svog supruga: 'Harry je podržao moj način odgoja, pravi je primjer'

Neki pak smatraju kako je odvojenost para zapravo strategija princa Harryja kako bi poboljšao svoju sliku u javnosti, dok drugi tvrde da se žele posvetiti svojim individualnim karijerama. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mars7 06.10.2024.

    Dobro izgleda

  • ćiribu_ćiriba 06.10.2024.

    dugačka stopala

  • ALLinONE!! 06.10.2024.

    Je grbava

Komentiraj...
Vidi sve komentare