To je to što me zanima!

Meghan Markle na ruci više ne nosi zaručnički prsten, fanovi: 'Je li ovo kraj nje i Harryja?'

Zbog ovoga su glasine o mogućim problemima u vezi između Meghan i Harryja sve glasnije. Nakon objave Harryjevih memoara počele su kružiti glasine da njihov petogodišnji brak prolazi kroz tešku
Vidi originalni članak

Društvenim mrežama proširila se fotografija Meghan Markle (42) koja je zaokupila pažnju fanova zbog jednog detalja. Na fotografiji je Meghan koja slavi rođendan sa svojim bliskim prijateljima. Nosila je ležeran crni top s prslukom, dok se njezin zaručnički prsten više nije vidio na ruci. Vjenčani prsten je i dalje bio prisutan.

VOJVOTKINJA U PROBLEMU Meghan prošetala u jesenskoj odjeći: Iznenadila s naljepnicom protiv stresa koju nosi na ruci

Zaručnički prsten vojvotkinje od Sussexa, vrijedan 156 tisuća funti, izrađen je od dvaju dijamanata s narukvice princeze Diane. Princ Harry je dobio dopuštenje od svog brata, princa Williama, da koristi te dijamante. Iako je prije nosila ovaj prekrasan komad nakita, Meghan ga na fotografiji nema.

Zbog ovoga su glasine o mogućim problemima u vezi između Meghan i Harryja sve glasnije. Nakon objave Harryjevih memoara pod nazivom 'Spare', počele su kružiti glasine da njihov petogodišnji brak prolazi kroz tešku fazu. Ovo se pogoršalo kada je Harry viđen kako putuje sam u Afriku.

 

Iako su mnogi nagađali da su Harry i Meghan suočeni s izazovima, izvori bliski paru tvrde da su otporni na tračeve. Prema izvorima, njihova veza je 'stabilna' i Harry je odlučan u očuvanju obitelji. Iako dolazi iz razorene obitelji, Harry ima duboko ukorijenjen motiv da svoju obitelj održi na okupu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Beatrixx 19.08.2023.

    Obavezno je nositi zarucnicko i /ili vjencano prstenje?

  • tomo100brt 19.08.2023.

    Ha, čim nema prsten na ruci odmah je to raspad veze. Kao muž ili žena više ne smiju skidati prsten, to je grijeh. Koja glupost.

  • Kaj987 18.08.2023.

    Bitna je ko ljetna kiša

Komentiraj...
Vidi sve komentare