To je to što me zanima!

Matt Damon upozorio prijatelja Afflecka na J.Lo: 'Što je ona ikada učinila za tvoju karijeru?'

Damon i Affleck su dobri prijatelji, a zajedno su pokrenuli i produkcijsku tvrtku "Artists Equity". Iza sebe imaju i scenarij za film "Good Will Hunting" koji je dobio Oscara
Vidi originalni članak

Danima se šuška kako se Ben Affleck (51) i Jennifer Lopez (54) razvode. Benov najbolji prijatelj, Matt Damon (53) odlučio ga je podržati bez obzira na odluku koju donese Affleck, a savjetovao ga je da se usredotoči na karijeru.

USRED ŠUŠKANJA O RAZVODU Novi problemi za J.Lo? Nakon što je otkazala turneju, zvijezda letjela ekonomskom klasom...

- Matt je pokušao upozoriti Bena kad se vratio s J.Lo da bi se ovo moglo dogoditi. Matt je bio tu da pomogne Benu nakon njihovog prvog razlaza i imao je osjećaj da će se to ponoviti - rekao je izvor za The Mirror.

Inače, Damon i Affleck su dobri prijatelji, a zajedno su pokrenuli i produkcijsku tvrtku "Artists Equity". Iza sebe imaju i scenarij za film "Good Will Hunting" koji je dobio Oscara.

- Ben je proveo toliko vremena fokusirajući se na projekte J.Lo baš kao i prvi put. Rekao je Matt Benu: ‘Što je ona ikada učinila za tvoju karijeru? - objasnio je izvor zašto je Damon prijatelju savjetovao da se usredotoči na svoju karijeru.

USRED GLASINA O RAZVODU Ben Affleck o životu s Jennifer Lopez: 'To je ludo, a ja ne volim puno pažnje. Sramežljiv sam...'

Usred šuškanja o bračnim problemima Jennifer je bez supruga otišla na odmor u Italiju, gdje je uživala s prijateljima.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • liliZG2.0 29.06.2024.

    nitko ne može sa J-Lo, nema tog muškog ega koji može preživjeti poznatiju, popularniju i radoholičarku kakva je ona.

  • Gronk Spikeowski 29.06.2024.

    E moj Bene, Bros before JLo’s :)

  • global 29.06.2024.

    Kad ne slušaš frenda..

Komentiraj...
Vidi sve komentare