To je to što me zanima!

Mateo stiže u 'Život na vagi': 'Bojim se da mi žena ne ostane udovica rano, a djeca bez oca'

Mateo smatra kako je njegova velika kvaliteta to što je uporan i hrabar, a i želi svojoj djeci biti pravi primjer kako je i njemu bio njegov otac
Vidi originalni članak

Mateo Biloš (29) prijavio se u 'Život na vagi', a kao jedan od razloga naveo je to što želi svojoj obitelji i sebi osigurati ljepšu budućnost. Ponosni otac htio bi imati još djece te obitelji priuštiti sve što požele, ali priznaje da mu je zbog viška kilograma teško raditi dodatne poslove. 

- Volio bih nešto stvoriti u Dubrovniku, stan ili kuću, ali zbog moje kilaže sam jako lijen i ne da mi se raditi i više zaraditi - iskren je ovaj simpatičan vozač taksija. Naglasio je kako mu je dosta odugovlačenja u životu i da je sada u potpunosti spreman izboriti se za sebe i svoju obitelj. 

- Bojim se da moja supruga ne ostane rano udovica, a djeca bez oca - otkriva 29-godišnjak koji sam za sebe kaže da je ogroman i da se najviše srami kad mu majica ne može prekriti trbuh.

NOVA SEZONA Nikolina stiže u 'Život na vagi': 'Želim dulje živjeti zbog sina!'

- Na sebi bih prvo promijenio trbuh i bokove, ali volim svoje ruke, ramena i glavu - kaže i dodaje jedva čeka trenutak kad će ponovno moći stati u hlače. Premda je svjestan kako je uvijek u životu jednostavnije odustati i lakše je pomiriti sa svojom kilažom, Mateo smatra kako je njegova velika kvaliteta to što je uporan i hrabar, a i želi svojoj djeci biti pravi primjer kako je i njemu bio njegov otac.

EVO KAKO SAD IZGLEDA Sjećate li se Gabrijele iz 'Života na vagi'? Zbog operacije želuca se bori s kritikama: 'Drskost!'

- Za pet godina vidim se na istome mjestu samo s devedeset kilograma manje! - sa smiješkom zaključuje. Koliko Mateo ima kilograma - ne propustite pogledati na prvom vaganju osme sezone 'Života na vagi' ove jeseni na RTL-u!

Idi na 24sata

Komentari 2

  • VolbeatDbv 02.08.2024.

    Pusti ti petogodišnji cilj, trebaš ići dan za danom, izbaciti smeće iz ishrane i više se kretati

  • bob rock11 02.08.2024.

    Moraš prvo promjeniti posao a ne samo sjediti u autu,grickati sendviće i još koješta drugo. Za tebe je idealan posao nekog građevinca,imao si sigurno bolju kilažu.. :-P

Komentiraj...
Vidi sve komentare