To je to što me zanima!

Martin Žunec ima novu pjesmu: Poslušajte 'Voli kako znaš'...

Glazbu i tekst potpisuje Martin Žunec, dok su aranžman i kompletna glazbena produkcija napravljeni u njegovom novom studiju u Zagrebu
Vidi originalni članak

Nova pjesma Martina Žuneca 'Voli kako želiš' govori o mladoj i ambicioznoj ženi koja ganja karijeru i kojoj uz posao i vlastite ambicije kao prioret na prvom mjestu jednostavno ne ostaje vremena za ljubav i romansu.

Martin pjeva o toj neodoljivoj strasti gdje prihvaćate ambicije voljene osobe, kao i nesavršenosti, samo da ostanete dio njezine priče.

KRALJICA ESTRADE Jelena Rozga nešto novo 'kuha': Na svom Instagramu objavila je interesantan video: 'Radimo...'

U toj priči kao ‘narator‘ Martin shvaća da je ona jednostavno takva i da ima visoke ciljeve, a da pored nje ne postoji nitko toliko poseban i genijalan te pristaje na kompromis.

Glazbu i tekst potpisuje Martin Žunec, dok su aranžman i kompletna glazbena produkcija napravljeni u njegovom novom studiju u Zagrebu.

- Videospot je snimljen preko ljeta na rivi u Biogradu na Moru te na nekoliko lokacija u Viru. Jedno od mjesta su snimanja su crvene stijene na otoku Viru do kojih je bila prava mala avantura doći džipom. Videospot za pjesmu ‘Voli kako žeiliš‘ je, kao i svi dosad, snimljen u produkciji Krešendo Kreative, a ulogu mlade i ambiciozne žene je preuzela lijepa manekenka Julija Stefanović koja se savršeno uklopila i pronašla u priči - rekao je Martin.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Povišica od dve iljade 28.08.2024.

    Nikad čuo za ovog šarmera.

  • nedam se 28.08.2024.

    Lip, zgodan i još zna pivati. Blago onoj što te dobi.

  • 28.08.2024.

    Pjesma je jedna od najboljih u zadnjih 50 godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare