To je to što me zanima!

Martha Stewart: Žene, ostavite muževe koji varaju! Producent: Pa i vi ste varali svog supruga...

S bivšim suprugom dobila je kćer Alexis Stewart, koja danas ima 59 godina. Nakon razvoda, bila je u vezi s glumcem Anthonyjem Hopkinsom
Vidi originalni članak

Američka poduzetnica i kuharica Martha Stewart (83) priznala je da je varala svog bivšeg supruga Andrewa Stewarta u novom Netflixovom dokumentarcu Martha.

Dokumentarac stiže 30. listopada na streaming platformu, a u njemu je otkrila da je varala svog supruga pa je dala i savjet svim udanim ženama koje muževi varaju, navodi People

- Mlade žene, poslušajte moj savjet, ako ste u braku i muž vas počne varati, on je obično go**o. Izađite iz tog braka - rekla je kuharica, ali nije očekivala reakciju koju je dobila. 

- Niste li vi sami u ranim počecima svojeg braka imali aferu? - upitao ju je producent, a ona je odgovorila:

- Jesam, ali mislim da Andy nikada nije znao za to. 

S bivšim suprugom dobila je kćer Alexis Stewart, koja danas ima 59 godina. Nakon razvoda, bila je u vezi s glumcem Anthonyjem Hopkinsom.

Njezin bivši suprug oženio se Marthinom bivšom asistenticom Robyn Fairclough, koja je od njega mlađa 21 godinu, no taj brak nije dugo trajao. Kasnije se oženio Shylom Nelson, s kojom je i dalje u braku.

Podsjetimo, Martha, koja je 2004. provela pet mjeseci u zatvoru zbog zavjere povezane s dionicama, prošle je godine otkrila da je slobodna.

Izjavila je da ima popis muškaraca s kojima bi voljela izlaziti, ali kako mora čekati da njezine prijateljice umru, s obzirom na to da je riječ o muževima prijateljica.   

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 𝓝𝓲𝓷𝓪 𝓽𝓱𝓮 𝓫𝓪𝓭𝓪𝓼𝓼 11.10.2024.

    Svejedno je dobar savjet :D

  • MijinBarba 11.10.2024.

    LJUBAV JE... "Kada me pitaju što je Ljubav,kažem im;to je blagoslov u mom srcu tvojeg 'volim te'. Kažem im;to je slika u mom oku tvoga bića,Ljubav je osmijeh s tvojeg lica. Ljubav je tvoje ime izgovoreno između dva otkucaja moga srca, ono na tren zastane kada te spomene. Život si moj, pa se opet pokrene,jer ne može bez tebe. Ljubav je tvoj osmijeh koji se poljubiti me sprema, Ljubav je maza što na prsima mi drijema. Ljubav je kad jedva čekam u san zatvoriti oči, jer znam da ćeš mi tamo doći. Ljubav je kad moje oči jutrom ugledaju tvoje,kad poželim ti dati sve svoje. Ljubav je kada te osjećam snažno i kad nisi tu, tada se nježno diraju, bez dodira, naše duše poput krila leptira, misao na te je poput anđela što harfu svira.Ljubav smo mi, mi joj dajemo ime, svaki put iznova rođena jekad zagrliš me.Ljubav su sva naša buduća ljeta i zime, volim te dok me ima, kunem ti se svime."

  • vidime 11.10.2024.

    A tako to ide 🤔 Ako se ne zna onda se ne računa 🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare