To je to što me zanima!

Mark Wahlberg drastično je promijenio izgled: U samo tri tjedna dobio je 20 kilograma!

Glumac koji je nekada radio kao Calvin Klein model, poznat je po strogom režimu, dan mu započinje u u 3 ujutro, pa nakon molitve slijedi intenzivan trening, priznaje da jedva je dočekao ovu ulogu kako bi mogao jesti palačinke
Vidi originalni članak

Mark Wahlberg (49) nedavno je snimljen na setu novog filma Stu, u kojem glumi bivšeg boksača koji postaje svećenik, a zbog njegove transformacije teško je povjerovati da je nekada imao mišićavo tijelo i bio model. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U samo tri tjedna dobio je 20 kilograma kako bi u filmu glumio bivšeg boksača u teškoj kategoriji. Osim svoje veće građe, Mark je za ulogu obrijao i glavu. Glumac je na setu nosio zelenu polo majicu, a kasnije se presvukao u džemper koji se nosio 90-ih godina.

PRAVI IZAZOV Mark Wahlberg u novoj ulozi: Odbacio mišiće, postao debeljko

- Glumim tipa koji je bio borac, bio je mnogo toga. Bio je borac, preselio se u L.A . da bi postao glumac, zaljubio se u djevojku, imao je nesreću, imao je izvantjelesno duhovno iskustvo, pa je odlučio postati svećenik - rekao je glumac TV voditelju Jimmy Kimmelu (53).

- Umro je od rijetke bolesti, IBM, ali imao je velik utjecaj na mnoge ljude u vrlo kratkom vremenu -  dodaje Mark.

Glumac koji je nekada radio kao Calvin Klein model, poznat je po strogom režimu, dan mu započinje u u 3 ujutro, pa nakon molitve slijedi intenzivan trening, priznaje da jedva je dočekao ovu ulogu kako bi mogao jesti palačinke.

-  Htjeli su da zdravim putem dođem do debljine, ali toliko dugo sam na strogom režimu, da sam jedva dočekao jesti palačinke - priznaje glumac.

 


 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • car2691 30.07.2021.

    iz aviona se vidi da je ovo maska

  • MinePi 17.07.2021.

    Jel' jos uvijek postoje filmovi? Nisam pogledao televizor ne pamtim, a kamoli pogledao neki film. Pojma nemam ni koji dobar film je izasao u poslijednje vrijeme. 

  • Pol_da_na 22.06.2021.

    Zaš ja nemogu dobit kile ..Dobro ne bas kao on ali da bar mogu dobit 5 kg bila bi zadovoljna. Ovak same kosti na meni...nigdje mesa...užas....

Komentiraj...
Vidi sve komentare