To je to što me zanima!

Mario stigao u Bjelovar, a otac nije htio doći na feštu

Pobjednik “Farme”, otišao je u Bjelovar gdje je odrastao sa stricem. Dočekali su ga sumještani. Njegov otac Marijan nije želio doći na proslavu
Vidi originalni članak

Za pobjednika “Farme” Bjelovarčani su danas napravili feštu u parku u središtu grada. Dočekali su ga uz tjesteninu s mesom i tamburice. Farmeri Sonja, Vajta, Dino, Marina, Renman, Boris i Ivana te pobjednik prvog “Big Brothera” Saša Tkalčević slavili su s njim.
- I sad bih ja trebao reći nešto pametno? Ljudi, hvala vam od srca! Tajna života je da uživate u svakom trenutku, nadam se da ćemo ih zajedno proživjeti - zahvalio je Mario kroz suze.
Njegov otac Marijan (58), kako doznajemo, nije želio doći. Sa sinom se htio vidjeti nasamo. Prije 19 godina, dok je s obitelji živio u Osijeku, Marijev otac pijan je ubio majku. Mario i Andrea odrasli su sa stricem Dragom i strinom Jelom u Bjelovaru. O svemu tome Mario nije pričao u “Farmi”.
- Otac i ja smo se čuli, ali mislim da ja trebam napraviti taj prvi korak. Znam gdje je, gdje ću ga naći. Vjerujem da će sve biti u redu kad ga zagrlim - rekao je Mario Extri, koji želi čim prije otići majci na grob u Osijek.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • crazy_sale 12.06.2009.

    pa i lijepo je to sto ce mu oprostiti!!a za informaciju onih koji neznaju,stari mu je biop pijan kad je ubio zenu,tako da u jednu ruku nije stari kriv nego alkohol!!

  • sindi 09.06.2009.

    Bravo Mario svaka ti cast i hvala ti sta se vise gotovci ne spominju,ko da su u zemlju propali zajedno sa Zubatom SEKOM!!!Konacno ih NEMA......

  • ante311 09.06.2009.

    ma on je odlićan ali je bolji bubi.baš mi je ža petre što simonu nije još jaće opalila ili bar još onakvu jenu trisketinu. a ona danica što se proslavila u golim vjestima misli da je neko i nešto.što ona tu misli da je mogla doć zezat druge farmere. zgadija mi se red carpet otkad je došla emisija gole vijesti,a sad ona sabina i goli interviju.a i ta sabina stvarno nema mozga ni za što.nego zato što je operirala grudi misli da može se hvalitin sa sobom.ma puna mi je kapa tih gluposti

Komentiraj...
Vidi sve komentare