To je to što me zanima!

Marija Šerifović zbog rigorozne dijete završila je na infuziji: 'Mislila sam da neću preživjeti'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U prvih tjedan dana rigorozne dijete pjevačica je uspjela izgubit čak tri kilograma, a onda je pojela, kako kaže, strašno dobar uštipak
Vidi originalni članak

Pjevačica Marija Šerifović otkrila je detalje dijete koje se pridržavala 22 dana kako bi smršavila za potrebe videospota pjesme 'Pola sunca', dueta s Matijom Cvekom. U prvih tjedan dana rigorozne dijete pjevačica je uspjela izgubit čak tri kilograma, a onda je pojela, kako kaže, strašno dobar uštipak.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bila sam 22 dana na ekstremno strogoj dijeti prije početka snimanja spotova. Došao je na red prvi spot koji smo snimali Matija Cvek i ja za pjesmu 'Pola sunca', a onda su naši prijatelji poslali catering i oni imaju strašno dobre uštipke. Pojela sam jedan, stigla sam kući. Zaspala sam negdje oko 23 sata, a oko jedan iza ponoći su me probudili stravični bolovi u trbuhu. Povraćala sam i sve što ide uz to, otišla sam na hitnu - prisjetila se pjevačica za Blic.

 Te 2022. godine je završila na infuziji, a velikog dijela tadašnjeg dana se ne sjeća.

POTPISALI SU UGOVOR Marija Šerifović o ocu svojeg sina: 'Može me tužiti za deset milijuna dolara, možda i više!'

- Ne znam ni što su mi sve radili, to je možda jedan od najtežih dana u mom životu. Mislila sam da neću preživjeti - rekla je Šerifović.

Pjevačica je u prosincu prošle godine postala majka sina MarijaBeba je na svijet stigla u jednoj bolnici u Los Angelesu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ilcommentatore 28.08.2024.

    Pomalo momak.

  • knjiga_otkrivenja 27.08.2024.

    Čemu uopče pažnja na ovog

  • i kaj sad 27.08.2024.

    izgleda da je “njemu” pozlili od neceg drugog… 👊👅

Komentiraj...
Vidi sve komentare